Lovna kinologija > Lovna kinologija
Jel tko lovio sa biglomč
PinzHunter:
...uz to treba dodati da beagle kao lovacki pas, kao takav i nastao selektiranjem, sve vise postaje pas za modu i nedjeljne izlaske na kaficu itd..
To me manje smeta koliko me smeta da se nama LOVCIMA pripisuju kojekakvi pridjevi, ko mi smo brutalni.
ali to nije samo slucaj u HR nego i u Njemackoj,Austriji i ostalim zap. zemljama. Sve mi to lici kao neki loby protiv lovaca u sustini.
A sto se tice cijene za lovca je jedan pas neprocijenjiv, samo sto mi lovci izmedju sebe imamo nepisani zakon pa se te astronomske cijene ne pojavljuju cesto. Mi cijenimo ideale a ne profit, jer gdje je profit u pitanju tu nema zeljene kvalitete, tako da sa sigurnoscu mogu reci da se za tih 900 eura ili vise, kupuje "mačak u vreci".
dean:
kde neka netko da 1000 E za nekaj staro 2 mjeseca, teško 5 kg i onda ispadne da to nije ni sjena onoga kaj si očekivao ili kaj ti je netko rekao da se očekuje. Bedasta situacija moramo svi to sami sebi priznat.
PinzHunter:
--- Citat: dean - 08. 05. 2008. 11:23:20 ---kde neka netko da 1000 E za nekaj staro 2 mjeseca, teško 5 kg i onda ispadne da to nije ni sjena onoga kaj si očekivao ili kaj ti je netko rekao da se očekuje. Bedasta situacija moramo svi to sami sebi priznat.
--- Kraj citata ---
upravo tako d4
deane vec sam se pitao sto te nema da das svoj komentar ;)
medo:
--- Citat: dean - 08. 05. 2008. 11:23:20 ---kde neka netko da 1000 E za nekaj staro 2 mjeseca, teško 5 kg i onda ispadne da to nije ni sjena onoga kaj si očekivao ili kaj ti je netko rekao da se očekuje. Bedasta situacija moramo svi to sami sebi priznat.
--- Kraj citata ---
Istina potpuna, a naknadni troskovi obuke i odgoja kostaju i ne zna se koliko.
Stene se ne treba cijeniti kao gotov pas niti itko moze garantirati da ce to stene biti "odlicni" kao roditelji.
SPYDER:
A onda je najbolje kupiti gotovog psa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju