Lovna kinologija > Lovne pasmine
Alpski brak jazavcar
Ijovic96:
Postovanje kolege : )
Zanima me kao sto je navedeno u temi Alpski brak.Moze li mi tko reci o njemu sto? da li da idem na njega ili mi neko nesto dr preporuca? Imao sam posavca taman navrsio 3 godine i nestao u lovu.Nije bio bas neki svinjar :/ . z2 z5
Pa sad gledam braka ?z2 z5
4lovca:
Brak je dobar ne goni daleko ali malo tvrdoglaviji...
mladjo:
A ko ti to rekao da brakovi ne gone daleko?? rol To sve ovisi od psa do psa... neki ne gone nikako... 8) al kod mene ih ima dosta koji gone do besvijesti i kilometrima... kroz nekoliko lovišta prođu... i jako su različiti... kod mene ima jedan kojem nemože parirati ni jedan istarac u pretraživanju skoro uvijek prvi (i zadnji) na svinjama... a moj pas je kao mali učen na krvni trag i to radi fantastično, barem koliko se ja kužim u to... ja ga počeo voditi u pogon ali on se ponaša kao na krvnom tragu... 20-30m u krug oko mene i načekava me... ako ga navedem negdje gdje ima friškog traga na svinjama je u sekundi... i držat će ako treba cijeli dan... ako se pokrenu potjera i preko kilometra i kad mu dopizdi vraća se... nikad ga nisam čekao duže od 2 sata... meni je odličan... skoro da nema lova da nije bio na svinjama ako su se našle, a krvni trag je odradio svaki put bez greške... čak i neka "fulanja" gdje nije bilo krvi... ima jednu manu - odstreljenoj divljači ne pušta nikog osim mene... i ako je u autu ne pušta u auto nikog osim mene... zagi slike u temi lov na divlje svinje... zagi
šokac:
Spominješ takvog braka , za većinu takvih znam .
Pogledam u profil kad ono Rečica .
Dok je Bermarija držao pse , Rečica je nadaleko bila poznata u lovačkim krugovima ... d1 zagi
mladjo:
tako je... zagi bermarija je imao vrhunske brakove... i sad ima u rečici vrhunskih brakova samo nisu toliko poznati... zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju