Lovna kinologija > Lovne pasmine
Balkanski gonič
cula:
Ovo su nadam se buduci sampioni
SEJFO:
Jesu kolega sigurno!!!! zagi
Nemoj se ljutiti, al ja bi sa tobom našao zajednički jezik za 2 minuta, obzirom da smo približne kilaže, vidim voliš sjediti, kao i ja, jedino što sam ja "malo stariji, a naš (moj i tvoj) glavni adut za druženje je apetit!!! d4 d4 ;) ;) zagi
SEJFO:
pozdrav!!! zagi
samo da se pohvalim da sam dobio na poklon, balkanca-štene, od kolege lovca iz pd. isto već trči mojim dvorištem!!!!
koristim priliku da mu se javno zahvalim!!!!
Slike ću postaviti kasnije....... dok ulovim ..slikara....!!!!! zagi zagi zagi
STARI AVDZIJA:
--- Citat: SEJFO - 26. 09. 2009. 22:58:20 --- pozdrav!!! zagi
samo da se pohvalim da sam dobio na poklon, balkanca-štene, od kolege lovca iz pd. isto već trči mojim dvorištem!!!!
koristim priliku da mu se javno zahvalim!!!!
Slike ću postaviti kasnije....... dok ulovim ..slikara....!!!!! zagi zagi zagi
--- Kraj citata ---
ma da nije došlo do razmjene,nemoj mi reći da te nije zarazio balkancima a da mu nisi osto "dužan"zarazu baracima Seeejfooooooooooooo hao šta će ti sad kazat hodža hao hao hao hao hao
SEJFO:
Nije razmjena, al ga (lovca iz prijedora) polako obrađujem-na barake,,,,,,, mada mislim da ću teškom mukom uspjeti, ima super pse, pa mu ne zamjerim. Ej pustio me da biram štene..... i ja kao stručnjak izabrao najjsitijeg..... prema sebi...evo mi potra barake..... a kakve terijere ima ... ne mogu ga nagovoriti da ih postavi na forum..... a balkance...... pričaću ti kad se vidimo.... lično mislim da .......ima skromnih i pravih ljudi na forumu koji se ne reklamiraju....... a imaju prave hundove.
Oš"o- mu terijer u Hrvatsku za 1000. Eura. a ćuti.... ja da prodam psa za 1000. eura znali bi na sjevernom i južnom polu.... mislim čak i Aboriđžani.....mada sam skroman al nećemo o meni!!! d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju