Lovna kinologija > Lovne pasmine
Basset griffon venden petit
kamičanin:
"Ako ih ne možeš pobediti,onda im se pridruži..."Od danas moja deca imaju vendenskog grifona(lovac veteran)
Nosler:
--- Citat: kamičanin - 16. 03. 2010. 20:17:28 ---"Ako ih ne možeš pobediti,onda im se pridruži..."Od danas moja deca imaju vendenskog grifona(lovac veteran)
--- Kraj citata ---
Cestitam.... happi jedan od boljih gonica za srne(ima ga moj komsija)! z10
Posto se takav lov praktikuje kod mene ispred Ronje(tako se zove) sam samo ja ulovio bar 10-tak srna.... happi
e sad..mozda nisi bas to htjeo da cujes ali ..... sor happi
kamičanin:
deca su mi maloletna ;) ništa od lova,ništa od srna z2 inače je Alen izlovio za tri lovna veka d4 sad će uživa u druženju sa decom i ev.pokoji lov da ga mine želja d4 :smil4226ce1d491b5:
Nosler:
--- Citat: kamičanin - 16. 03. 2010. 23:04:33 ---deca su mi maloletna ;) ništa od lova,ništa od srna z2 inače je Alen izlovio za tri lovna veka d4 sad će uživa u druženju sa decom i ev.pokoji lov da ga mine želja d4 :smil4226ce1d491b5:
--- Kraj citata ---
To su mi tako simpaticni psi da ti ne mogu opisati! d4
Nisam mogao da nesto ne napisem kad sam ga vidjeo jer ima istu boju kao i komsijina kuja. z10
File:
--- Citat: kamičanin - 16. 03. 2010. 23:04:33 ---deca su mi maloletna ;) ništa od lova,ništa od srna z2 inače je Alen izlovio za tri lovna veka d4 sad će uživa u druženju sa decom i ev.pokoji lov da ga mine želja d4 :smil4226ce1d491b5:
--- Kraj citata ---
grand basset griffon venden jel možda kupljen u RH ili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju