Lovna kinologija > Lovne pasmine

BEAGL

<< < (20/21) > >>

Gabro:
S onim sta sam vidio na svoje oci i sto ovde cujem od vas mene ste zaintrigirali debelo, tako da cu ja malo istrazit ko sta ima oko mene ovde!!! Ja sam u Maovice, 2-3 puta zimi,nosim susit meso, tako da nije problem spustit se u Vrliku vidit kako to izgleda kad Bigl goni po kamenu.

PinzHunter:

--- Citat: Gabro - 19. 07. 2012. 17:44:50 ---S onim sta sam vidio na svoje oci i sto ovde cujem od vas mene ste zaintrigirali debelo, tako da cu ja malo istrazit ko sta ima oko mene ovde!!! Ja sam u Maovice, 2-3 puta zimi,nosim susit meso, tako da nije problem spustit se u Vrliku vidit kako to izgleda kad Bigl goni po kamenu.

--- Kraj citata ---

to je dobro.najbolje se uvjeriti sam u to.

KOzorog:
Pozdrav svima i Sretan Božić

Da malo obnovimo temu, dobio sam bigla prošle godine i sad ima godinu i pet mjeseci.
Što se tiče lova goni srnu,divlju svinju i uvijek daje sve od sebe ustrajan je, neumoran.
Imao sam sreće da na početku lovne sezone odstrelio prase ispred njega.
Vjerujte mi da je uporan pas i da ne pušta baš lako, to znači da goni i cijeli dan.
Ujutro u 8h ga pustim a vrati se navečer u 20h.
To mi se događa češće u zadnje vrijeme, pa zato pišem o njemu dali neko ima iskustva sa biglovima?
Komentirajte i zahvalan sam za svaki savjet.

Fred:
Evo stigli neki novi klinci,stari su 5 dana ,dva muska i tri zenke jedno nazalost
 nije prezivjelo .
Sad samo treba cekat da narastu i krenu  :smil4226ce1d491b5:

KOzorog:
Čestitamo na prinovi!

Dobra kob!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju