Lovna kinologija > Lovne pasmine
BOSANSKI OSTRODLAKI GONIC (BARAK)
STARI AVDZIJA:
je li sve pintaričev uzgoj,šta još ima po porijeklu.Pintarić ima neku uzgojnu suradnju sa Peđom iz Bos.Dubice.
kerber:
Nisu svi ova mlada ženka je negdje iz vaših krajeva pokušaj po izgledu pogoditi oca ,ostali ovi zeleni su barem po jednom roditelju od Pintarićevih porjeklom .
STARI AVDZIJA:
Kerbere jarane ama svi su oni iz naših krajeva samo neki prije neki kasnije a za tu ženku pretpostavljam da je ime oca Runjo,djeda Mikan i da ne nabrajam,jesam li u pravu.Donešena iz Puračića kod Lukavca.Kakav bi ja bio "maestro"barakaš da "što šta" ne znam. hao
kerber:
Tako je majstore mlada ženka Bara oštenjena 27.6.2008 otac Runjo majka Cura ma moram te malo probat bez ljutnje zagi ovaj moj barakaš će se uskoro uključit na forum pa mu pripremam teren jadan se bori sa kompom nikako da se uspije registrirat ebe ga godina proizvodnje he he he što kod tebe očito nije problem još uvjek imaš dobro oko skidam kapu majstore d1
STARI AVDZIJA:
ma šala mala kerbere hao.........a što veliš za komp i godine proizvodnje....bemti komp i njega sam učio radi baraka,pa kad sam mogao ja može i taj tvoj barakaš naučiće dok koji put"osvane" žena mu kaže da je gss ,da :pferd: pod stare dane pa ako može fre i da uskladi pesi možda bude čak i ;D ref ma samo neka pic biće to dobro a sve ima svoju cijenu........ z1 z1 z1 d1 d4 a baraci to zaslužuju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju