Lovna kinologija > Lovne pasmine

BOSANSKI OSTRODLAKI GONIC (BARAK)

<< < (32/64) > >>

Edvard Simonovski:
Pozdrav za Kerbera...ulepshao si sajt!

kerber:
E moj Sejfo dugo ti je kompijuter bio na popravku pa nisi dobro pratio teme nisam to ja na slici i nije to moj pas ja sam iza foto aparata  happi a ovo mi je kolega iz kinološke udruge pa malo prezentiram njega i njegove pse a što se tiče ono na sto metara ja sam malo mlađi 36 pa ću iz poštovanja tvojim godinama i kg trčati unazad da budemo ravnopravni i još ću fićukat  fre ali smanji malo dužinu staze puno je sto metara nisam ni ja baš lagašan........ gss

SEJFO:
 pozzz!!! d4
Pas je super, što jest jest, ima sve !!! Samo da znaš od svih forumaša preko 100 kila ja sam naJJbrži na 100 metara bez obzira na godine!!!! ref ref ref ref

kerber:
Onda odgađamo trku dok ja ne dostignem kilažu potrebnu za ulazak u konkurenciju jer imam samo 90 kg ali na 172 cm nemam problema sa kilažom nego volumenom happi i predano ću vježbati rostilj da te dostignem a do tada ostajem u razredu mladih  z1 pozdrav

Nermin:
Dečki zahvaljujem na čestitkama situacija je super dobra sa suprugom i bebom, sve OK (osim mog mahmurluka) idemo dalje na temu baraka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju