Lovna kinologija > Lovne pasmine

BOSANSKI OSTRODLAKI GONIC (BARAK)

<< < (44/64) > >>

lovacpd:

--- Citat: REDZO - 30. 09. 2009. 20:16:19 --- a za ambicije prvaka svijeta nisi rekao s kojom pasminom jer si "pod stasre dane"počeo svaštarit hao hao hao hao hao

--- Kraj citata ---

Samo ti Sejfo svastari mozda i naletis na rasu koja ti odgovara....hehhehehehe
I ja sam prvog psa imao baraka hao hao hao

STARI AVDZIJA:

--- Citat: lovacpd - 30. 09. 2009. 21:45:07 ---
--- Citat: REDZO - 30. 09. 2009. 20:16:19 --- a za ambicije prvaka svijeta nisi rekao s kojom pasminom jer si "pod stasre dane"počeo svaštarit hao hao hao hao hao

--- Kraj citata ---

Samo ti Sejfo svastari mozda i naletis na rasu koja ti odgovara....hehhehehehe
I ja sam prvog psa imao baraka hao hao hao

--- Kraj citata ---
Budi ubjeđen da češ se vratiti ponovo baracima onda,a Sejfo je mlad pa se sad zainteresovo za mnogo pasmina,ha karijera je pred njim d4 z1

STARI AVDZIJA:
Na CAC izložbi u Sarajevu 26.09.2009.godine između ostalog organiziran je ring u kojem su se pregledali psi vlasnika koji su izrazili želju za uzgojnim pregledom.Isti su obavljali gospoda  sudije Vibor Ježek Hr.fra Stjepan Krasić BiH i Refet Hadžić BiH.Po ugovoru postignutog između Bosanskog kinološkog saveza i Hrvatskog kinološkog saveza psi koji dobiju uzgojne dozvole moći će biti pripuštani u reprodukciju a za štence će se moći izdavati exportni rodovnici i na ovaj način će psi biti potpuno ravnopravni sa svim psima vlasnika ćiji savezi su u članstvu FCI.Pse su mogli privoditi na uzgojni pregled članovi Kinološke asocijacije unije u BiH iz BiH.

STARI AVDZIJA:
Barak sa Kosova vlasnik Lush Ndrecaj.

Edvard Simonovski:
Svaka chast vlasniku baraka sa Kosova Ljushu Ndrecaju.  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju