Lovna kinologija > Lovne pasmine

BRANDL BRAK

<< < (8/19) > >>

Hrvoje(hunter):
hvala ti na trudu,neka samo ti piši sve šta se možeš sjetit.
ne smeta ako je malo poduže.
sada čekam da se vrijeme napravi pa lagano krečemo,pomalo neču ga ništa forsirati.
sada učimo "sjedni" "mjesto" i te osnovne naredbe.jako je zainteresiran za to al najdraža mu je na kraju nagrada.

mrki:
Na krvnom tragu radim 6 godina i do sad sam imao tek kojih 60 potraga, ali to mi se toliko zavuklo pod kožu da samo o tome razmišljam, i sam se još uvijek učim i nije me sram reči šta znam iz vlastitih iskustava.
Spomenuo sam prije cipele za krvni trag, ako koga zanima to su velike drvene klompe debele oko 4cm koje se gurtnicama pričvrste na gojzerice a sa strane imaju nosač za papak, takve cipele zbog svoje površine minimalno oštete zemlju i tu tek papak dodje do izražaja jer strši ispod cipele 5 cm i lijepo se zabija u zemlju.  http://www.forum-lov.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=56                     ako link radi na strani 35 i 31 je nešto slično zagi

mrki:
Mislim da ne radi, kliknite "ostale debate o lovski kinologiji" pa onda "krvna sled"

hrvoje:
Mrki jel znaš ikog da koristi te pse isključivo na zeca? Kakvi su u lovu na zeca? Koliko dugo gone?

mrki:
Ne poznajem nikog tko bi brandla imao samo za zeca, što se dužine gonjenja zeca tiče, moj i još par koje sam vidio baš da zeca gone su gonili oko 20min.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju