Lovna kinologija > Lovne pasmine

Bugrski Ludogorski Gonic

<< < (3/15) > >>

stankosi:

--- Citat: podravec - 16. 11. 2007. 20:33:13 ---I meni isto liče na kopova, neznam što bi drugo moglo biti. čirilicu neznam, ali po mjerama za visinu u grebenu podudara se sa kopovom

--- Kraj citata ---
Ljudi,sta se cudidečCovek je predstavio Bugarsku rasu gonica.To je Bugrski Ludogorski Gonic.Znaci nista drugo ne moze biti osim toga sto je napisao...
Ta rasa jos uvek nije priznata u FCI ali se Bugari nadaju...
Veci su dosta od Slovackog kopova i naj slicniji je sa Crnogorskim Planinskim Gonicem,ali je sa tezom glavom i uopste je robusnije gradje.
Zhelyo je moj prijatelj i zamolicu ga da proba da pise latinicom a sve sto vam ne bude jasno pitajte me i ja cu da vam prevedem.
Pozdrav!

medicus:

--- Citat: stankosi - 16. 11. 2007. 20:53:14 ---
--- Citat: podravec - 16. 11. 2007. 20:33:13 ---I meni isto liče na kopova, neznam što bi drugo moglo biti. čirilicu neznam, ali po mjerama za visinu u grebenu podudara se sa kopovom

--- Kraj citata ---
Ljudi,sta se cudidečCovek je predstavio Bugarsku rasu gonica.To je Bugrski Ludogorski Gonic.Znaci nista drugo ne moze biti osim toga sto je napisao...
Veci su dosta od Slovackog kopova i naj slicniji je sa Crnogorskim Planinskim Gonicem,ali je sa tezom glavom i uopste je robusnije gradje.
Zhelyo je moj prijatelj i zamolicu ga da proba da pise latinicom a sve sto vam ne bude jasno pitajte me i ja cu da vam prevedem.
Pozdrav!

--- Kraj citata ---

Pa probaj prevesti sve,ne bi se čudili da znamo pročitati,ovako razumijem samo par jednostavnijih riječi. :)

stankosi:

--- Citat: medicus - 16. 11. 2007. 21:13:00 ---
--- Citat: stankosi - 16. 11. 2007. 20:53:14 ---

--- Kraj citata ---
Pozdrav!

--- Kraj citata ---

Pa probaj prevesti sve,ne bi se čudili da znamo pročitati,ovako razumijem samo par jednostavnijih riječi. :)

--- Kraj citata ---
Verujem vam.Nema problema probacu ovih dana da  prevedem i standard rase.Pokazao je sliku parenja i plod tog parenja...prvo link ka zenskom stenetu na 10 meseci a posle toga link ka muskom stenetu...
Probace on da pise i latinicom...
mada kolko je vama nepoznata cirilica tolko je njemu strana latinica..

zhelyo:

stari muzjak Bak nema desno uvo koje mu je  otkinula divlja svinja!

ovo edan star muzjak

stankosi:

[/quote]
Citat:

Prevod:
Zdravo kolege,posto je u temi  Srpski trobojni gonic neko pitao za Bugrskog ludogorskog gonica,i neki kolega je stekao pogresan utisak,kakve su boje kod naseg gonica i kakve su njegove karakteristike,resio sam da otvorim temu za tu rasu ,da bi se upoznali sa njim.
Za pocetak cemo pogledati standard.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju