Lovna kinologija > Lovne pasmine
Bugrski Ludogorski Gonic
Deda M:
Dolino Zelena bok-eto malo opet da napišem -objasnim poantu svog pitanja.Ja nisam ništa loše napisao kao i ti ali vidim da ima otpora na nešto novo.Trebalo bi uzeti mladog psa te -neke -druge pasmine pa da se proba uz naše postoječe i odlične pse naučiti da bude i on-a korisni ili bolje iskoristivi u lovu na d.s.-ja bi rekao sa sigurnošču da bi d.s. bila bila možda bolje zadržana od večeg psa nego manjeg ,-pa svako se više boji neke veličine i mase.Tako ja mislim -zato dogoa i nedaju u liv jel dobar dogo ilipar njih dobro utrenirani na d.s. i nema straha od povreda za lovca,ili vrlo mala.No tome nije sada tu mjesto-pozdrav svima -DEDA M..... z14
Antezg:
Tu griješiš Deda- veliki i agresivni psi najlakše stradaju jer puno teže izbjegavaju napade d.s u gustišu.
zelenadolina:
Poštovanje ,kod mene ne postoji otpor nego ,mišljenje o tome,uvažavam tvoj stav ali već sam rekao da nisam pobornik takvog lova o kojem ti pišeš,ali svako od nas ima svoje viđenje i mišljenje o lovu.
hrvoje:
Prije 5-6 godina ovi su se bugarski goniči prodavali u Njemačkoj preko jednog oglasa. Bilo je jedno leglo, i predstavljeni su kao isključivo svinjarska linija.
zelenadolina:
Ništa nisam rekao za te pse negativno,ali Hrvoje pročitaš li oglase u LV šta možeš zaključiti ,sve sami svinjari,nisu oglasi baš uvjek istiniti,a opet kažem po meni su ovi Bugari ko grom za teren gdje ja lovim,ali eto nekako sam naklonjen ovim našim goničima,ali trebaš znati i to da su strani psi u mom dvorištu već 15 god.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju