Lovna kinologija > Lovne pasmine

Bugrski Ludogorski Gonic

<< < (14/15) > >>

Deda M:
 Dolina dobra ti večer kao i svima ostalima-ja to znam puno prije tebe -teorecki ali teorija je jedno a tvoja praksa kao lovca drugo i ja to poštivam.Ja sam viđavao NEKADA kada se nisi ni rodio ,onako mali kada su stari lovci imali one tkzv.štakoraše na selu pa su sa njima lovili i lisice i svinje ,jel nisu imali love za ove današnje.TO je bilo davno,pustimo sad to.Ja sam oduvjek imao i volio veče pasmine -bilo koje da bile i tako mi valjda ostalo,ali ja vidim da nitko neče raditi nešto drugo osim što zna -čitaš između redova.Dobro ali ja sam bio uvjek zainteresiran i za moju varijantu-i smatram ponovo da ne mislim loše.Mali i veliki bi mogli raditi super ali nitk nije spreman da proba i več sam napisao to može biti i uzalud,košta ,pa vremena i novaca i.t.d. ,budemo mi to privatno uz kavu riješili.A da veličin zagia nije bitna -reci to nekoj ženi ako si frajer   hao hao hao hao hao hao hao -pozdrav DEDA M.... z14  i 

Antezg:
Deda vjeruj mi, u pogonu veličina znači to da pas brže i lakše strada i velki goniči sigurno nisu stvarani zbog toga da kolju svinju, nego da imaju veći radijus kretanja i manje poteškoća pri visokom snijegu,pri napadu vepra ili krmače-veličina je minus ,a ne plus

Deda M:
vidimdaje prviše klasičara i da ja nisam daktilograf-sresti čemo se NEGDJE sjesti pa to raspraviti ane ovdje da se napucavamo jedan preko drugog-nema smisla ,možemo tako 333 dana i noči i oprt nema kraja ni pobjednika.Moji klasičari -dobra vam kob i čujemo se-DEDA M.... zagi

Antezg:
Nema napucavanja i prepucavanja-samo zdrava rasprava ;) zagi

zelenadolina:
Deda M . što se tiče ove teme ne vredi raspravljati s tobom,jer ti imaš ugrađen stav i to je uredu ali shvaćaš stvari osobno a to nije u redu ,ali za kraj da ti kažem ,kad želiš toplu vodu onda uključiš bojler ,ne moraš se truditi kako to izvesti,bez uvrede pozdrav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju