Lovna kinologija > Lovne pasmine
Egzotične pasmine za lov
OregonHunter:
Evo još jedne zanimljive pasmine,ovog puta iz Norveške. Riječ je o Norveškom goniču losova. Izgledom lijep,u lovu ne znam kakav je. Meni osobno,psi iz 5.skupine FCI ( špicevi ) su jedni od ljepših pasa.
jgm:
Dobro je prodrmao onog losa. Dlaka svuda okolo.
podravec:
Jedan od te kuje je u Podravini. Sada je već pas 2-3 godine. Jebeno snažan i žilav pas, jakog glasa, šteta što nije vođen više na svinje, ali hoće. Napravio je na labradorki štence, to jedno štene je sa 4 mjeseca zaklalo lisicu u dvorištu. dobri su to psi, samo moraju biti od linije koji su tragači i oblajivači, a ta kuja je to bila.
OregonHunter:
Razmišljao sam o njemu kakvi bi bio na našim prostorima. Čini mi se premal sa prekratkim nogama da bi bio dobar na našim prostorima. Gledao sam ga na youtubu i dobar je,ali na svakom snimku lovi na snijegu.
OregonHunter:
Još jedan egzotični pas,ovog puta iz Francuske,Korthalsov oštrodlaki ptičar. Kada bi ga vidio rekao bi da je njemac,ali razlika od njemačkog i francuskog je ta što je francuski malo manji i ima dužu dlaku. Bilo je planirano dobiti psa koji se svestran,koji može u vodu,u kupinu,na ravnici i u tome su i uspjeli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju