Lovna kinologija > Lovne pasmine

ENG.SPRINGER ŠPANIJEL

<< < (3/26) > >>

SUMO:
Onda ste ili vi `svileni` ili nemate iskustva. Svaki radni springer u svakom lovu ima 3 kriticne tacke, usi, rep, i ispod nogu. Obican cistac (4 jaka ``klina``) i spretan vlasnik to rezavaju za 5do10 minuta.
dok sam imao jednog springera pevao sam, ali mi nije tesko i sada kada imam 3 lovna. Mnogo je gori problem leti, lov na prepelice i upadanje semenja u oci...

sawa:

--- Citat: best of habek - 09. 12. 2009. 21:48:28 ---
sawa-u zadnje vrijeme ti i ja isto razmišljamo d4
tebi veliki pointerski pozdrav just

--- Kraj citata ---
Veliki pozdrav i za tebe.
Pa sta druze da ti kazem englez je englez

SUMO > Pozdrav. Mislim da dlaka nikada nije veliki problem. Kako si i rekao siroki gvozdeni cesalj i sve samo spadne.
Stiglo stene od Obucinskog. Prezadovoljan sam sa njim.

best of habek:

--- Citat: SUMO - 10. 12. 2009. 12:08:32 ---Onda ste ili vi `svileni` ili nemate iskustva. Svaki radni springer u svakom lovu ima 3 kriticne tacke, usi, rep, i ispod nogu. Obican cistac (4 jaka ``klina``) i spretan vlasnik to rezavaju za 5do10 minuta.
dok sam imao jednog springera pevao sam, ali mi nije tesko i sada kada imam 3 lovna. Mnogo je gori problem leti, lov na prepelice i upadanje semenja u oci...

--- Kraj citata ---

hey SUMO prijatelju-a pointerima i seterima nejde semenje u oči? ččč

pa to muči sve lovne pse!u lovu na prepelicu ljeti d1

vratite se na temu d1

poziv opet svima koji vole springere d1-razvijajmo temu i predlažem slijedeće-
-opis rada sa springerom u svim situacijama da uživamo u komentarima ref

veliki pozz od moje malenkosti

best of habek:
imate li slike? springeri ? dajte i slike - veliki pozz i pozdrav svim trailerima  nosl

ptičara  nosl  , pointera  nosl i springera  nosl  d4 d4 d4

sawa:
Ja mislim da bi mi trebali nase springere uraditi kao poentere i setere  z2  Ne verujem da bi pogresili, samo neznam sta ce se desiti ako nauce da markiraju  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju