Lovna kinologija > Lovne pasmine
ENG.SPRINGER ŠPANIJEL
SUMO:
Kolega,
ocigledno ili slabo lovite sa springerima, ili vasi seteri i poenteri drze nisko glave.....
Naravno da svim psima semenje upada u oci, ali rasama poput poentera ili NKD-a drasticno manje nego springerima....
SUMO:
A sneg im je prosto omiljen !
best of habek:
--- Citat: SUMO - 12. 12. 2009. 01:11:10 ---Kolega,
ocigledno ili slabo lovite sa springerima, ili vasi seteri i poenteri drze nisko glave.....
Naravno da svim psima semenje upada u oci, ali rasama poput poentera ili NKD-a drasticno manje nego springerima....
--- Kraj citata ---
Ej SUMO jel ti slabo čitaš ili si previdio post-pa ja sam tek nabavio springera a uzgajivač sam pointera i njemaca preko dvadeset godina,ali moji kompići imaju springere pa nešto znam što sam i vidio.
Da moji pointeri drže nisko glavu ne bi pas imao INT CH a kuja odličan u radu.
A vezano na ispit krvnog traga to se isto može polagati tko želi platiti ispit.
Informacije možeš dobiti kod Petra Klarić i Josipa Szabo-oni su suci za sve tipove ispita za springere.
SUMO:
Postovani kolega,
odlicno sto gajite poentere i nemce. Gajim i ja nemce vrlo dugo. Elem, steta sto niste blize, pa da na nekom lepom mestu malo divanimo o tome kako se nosi glava, koliko je to visok korov kad se lovi, kakav je oblik i izgled oka i ocnog kapka kod nemca, a kakav kod springera i slicno.
Nemam potrebe da skupljam savete, springere drzim vec 12 godina. Medju prvima sam ih hvalio po novinama i spec.revijama.
Srdacan pozdrav z10
best of habek:
Poštovani mladi kolega
isto tako meni ne trebaju savjeti za springere jer su mi osobni prijatelji prvaci države za 2009 god. g.Zetović i g.Jakopović dlovac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju