Lovna kinologija > Lovne pasmine

EPAGNEUL BRETON

<< < (83/102) > >>

Baikal 27:
ljudi  pomagajte  bretonac star 5 godina nikad nije dotaknija kokoš,mogu šetat oko njega  pit mu vodu itd..prije nekih misec dana nabavija sam  kratkodlakog  njemca 2 mj.star  mali je počea  skakat za kokošima  a bretonac  bi mu  asistira  uvatija bi kokoš i drža je šapom  dok se švabo igra... sad kad je švabo prista  ovaj je nakon 5 godina počea iznenada davit kokoši lako šta  davi isprd kuće ali kad je pušten sa lanca u šetnju podavi po sela,stvarno neznam u čemu je problem nasta nakon 5 godina  suradnje.
2 dana  ih ne dira  3 podavi  koju god uvati
da stvar bude gora čak ih ferma kad ih vidi  a nema nikoga u blizini 
šta da ja tu radim ? isprd mene neće da je pogleda, kad je sam tarapana. d13 dois dois dois dois dois dois dois dois dois

deeejan:

--- Citat: Baikal 27 - 06. 09. 2014. 20:42:25 ---  a bretonac  bi mu  asistira  uvatija bi kokoš i drža je šapom  dok se švabo igra...

--- Kraj citata ---
hao hao hao

deeejan:

--- Citat: Baikal 27 - 06. 09. 2014. 20:42:25 --- isprd mene neće da je pogleda, kad je sam tarapana. d13 dois dois dois dois dois dois dois dois dois

--- Kraj citata ---
e to je problem, kad ga gledas nece...kako ga onda oduciti, kad ga ne vidis dok radi gluposti, i kad bi trebao djelovati?
ja sam isto imao taj problem kod kuje, ali sto se tice jedenja sta god nadje. kad sam kraj nje nece, kad me nema i otrova bi se nazderala. ne znam kolega, ja joj nisam stao na kraj sto se toga tice happi
mozda ti netko strucniji moze pomoci d1

Baikal 27:
ma problem je šta moš ti njega kaznit al on opet  udavi izludi me  :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:

Fred:

--- Citat: Baikal 27 - 06. 09. 2014. 20:42:25 ---ljudi  pomagajte  bretonac star 5 godina nikad nije dotaknija kokoš,mogu šetat oko njega  pit mu vodu itd..prije nekih misec dana nabavija sam  kratkodlakog  njemca 2 mj.star  mali je počea  skakat za kokošima  a bretonac  bi mu  asistira  uvatija bi kokoš i drža je šapom  dok se švabo igra... sad kad je švabo prista  ovaj je nakon 5 godina počea iznenada davit kokoši lako šta  davi isprd kuće ali kad je pušten sa lanca u šetnju podavi po sela,stvarno neznam u čemu je problem nasta nakon 5 godina  suradnje.
2 dana  ih ne dira  3 podavi  koju god uvati
da stvar bude gora čak ih ferma kad ih vidi  a nema nikoga u blizini 
šta da ja tu radim ? isprd mene neće da je pogleda, kad je sam tarapana. d13 dois dois dois dois dois dois dois dois dois

--- Kraj citata ---

teletakt bi mogao tu puno pomoc pogotovo kod ovog mladnog pasa ,a i stari bi se malo smirio kad bi ga ošurilo dva puta  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju