Lovna kinologija > Lovne pasmine

Irski seter

(1/9) > >>

SSG:
Kupio sam štene irskog setera pa me zanimaju iskustva ostalih forumaša sa pasminom

sljuka lukavec:
jel je stene od lovnih roditelja?

SSG:

--- Citat: sljuka lukavec - 14. 10. 2009. 10:04:11 ---jel je stene od lovnih roditelja?

--- Kraj citata ---

Mislim da ne.Nisam nikakav ekspert za kinologiju,ali kakve veze to ima ččč Pas ima sve papire,zar ako nije onda ga se ne može uvesti u lov ččč  Zar nije moguće takvog psa uvesti u lov ččč  Molim objašnjenje jer kao što rekoh kinologija mi nije jača strana

fazan:
Na žalost Irci su s godinama prešli iz radne faze u kućne ljubimce. No to naravno ne znači da Tvoj rad i strpljenje ne mogu polučiti odlićne rezultate.
U natrag 30-tak godina jedino se pokojni dr Radovan Šignjer bavio intenzivno uzgojem te rase i to kao lovačkih pasa . Sada mi nije poznato da li su njegovi nasljednici nastavili sa uzgojem.
Moj otac je u svoji lovačkim početcima imao irske setere i koliko se sječam uvjek je imao posla sa čičkima, tericom i ostalim travama  koji su se ulivili za prekrasnu dlaku.

Neno:
Prijateljica mi je imala Irskog za kučnog ljubimca, i morao sam joj objašnjavat zašto se ukoči kad ugleda golubove (nešto drugo joj nisam trebao objašnjavat)  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju