Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Radan:
damire nostromo račiću ćalija a sejfo i redžo sudci dođite kod mene ja pečem janje i onda ćemo vidit čiji su najlipši ali uz dobro vino. račiću pogledaj lanina sina leo uđi u moj pas moji psi moji istarci.cila kuća je gledala lanu
123damir:
možemo doći ali bez pasa, sve bi se riješilo i onda nas ne bi bilo na ovoj stranici, ionako je štura,a šta će mo gledati koji su lipši kad se zna , tu dileme nema sada samo možemo komentirati koji bolje radu.sala mala pozdrav svima .
nostromo:
--- Citat: Radan - 01. 03. 2009. 18:20:57 ---damire nostromo račiću ćalija a sejfo i redžo sudci dođite kod mene ja pečem janje i onda ćemo vidit čiji su najlipši ali uz dobro vino. račiću pogledaj lanina sina leo uđi u moj pas moji psi moji istarci.cila kuća je gledala lanu
--- Kraj citata ---
rostilj zagi
Moze. Ja cu poniti cackalice, a znan i zapivati ;D ;D ;D ;D
Calija:
Radane pa da imam probavne probleme ka i svaki put od tvoje janjetine..?
A oce bit onog lipog vina sta nosiš diljem lipe naše u svoje lovove?
Dragoslav Racic:
Radane nebi bilo lose malo vruce jagnjetine i Dalmatinskog vina.Cim budem isao na tu stranu navraticu obavezno do tebe a i do Gilica da vidim sta on ima nisam bio kod njega od kako je ostao bez Lakija. Evo ti Vuka na slici i on je sin od Lakija samo je u losem izdanju.z4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju