Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
STARI AVDZIJA:
nije ni čudo obično se večina buni kad su treče mjesto,jako je malo onih koji znaju sagledat realno za večinu je samo njihov pas uvijek najbolji.takmičari koji stalno komentiraju sudijske odluke sigurno imaju nekih drugih problema z2 nije valjda da ignorišeš uspjeh i dvojice prvoplasiranih veličina je u tome da nam sve predstaviš korektno.
Čestitam ti kolega na uspjehu i sugirešem ti da se i dalje baviš kinologijom a ne sudijama budi ubijeđen da će sudije znati prepoznati rezultate rada. zagi
Radan:
zahvaljivam redžo na oba savjeta već sam duboko u ovim vodama i gotovo nikada nisam komentirao ili opovrgao sudačku odluku pa nemislin i ovu.ali gorčina ostaje i idemo dalje cilj mi pronaći dobrog parnjaka i čekat leglo i odradit pet do deset izložbi
STARI AVDZIJA:
kolega,treće mjesto je sasvim o.k.i kao što rekoh sportski je kad već izveštavaš da predstaviš i prva dva,ko razumije takmičare i takmičenja ovakvog tipa zna izvesti zaključke.Kao primjer ti navodim 1.prvi ili drugi pa i treći ne mora značiti najbolji nego po uspjehu na taj dan2.sudio sam stonima takvih priredbi pa kad bi birao sebi psa nekad bi to bio onaj peti ,treči a ne uvijek prvi ali pravilnik je takav i po njemu se sudi.Meni je uvijek bitna tehnika kretinja psa,energija i ustrajnost,koncentracija na samu predmetnu divljač a ne recimo sirova oštrina.Poznato to mi je da mnogi ustvari ne znaju prepoznati svinjara a pravi svinjar i ne mora biti pobjednik utakmice.Bitno je da si u svemu tome ipak sportista. zagi
Radan:
ipak ću redžo morat ispočetka utakmica cact na zeca uvjeti vrimenski odlični. puštan psa brzo pretraživa teren guste smrike počinje javljat trag nakon par minuta slijedi trag i mislim u petoj minuti poćinje gonit zeca koji se lageno izvlačio gonja traje 42 minute uz dva tri prekida manja od minute.prestaje gonit truba sbvira kraj odlazim po pasa i napuštan teren.ponašanje na pucanj 4 povlaka ili krvni trag odradio bez greške.prvo misto istarski gonić ženka 50 minuta drugo misto ikg 38 minuta u mog psa glas u gonji bolji ujednačen i prodoran dok u ovog psa slabiji moj pas pronalazi divljač petoj šeston minuti dok ovaj drugi iza desete
123damir:
Ajde Radane ne plači uvik kukaš , nisi dobija pa šta, da si izveja dobrog pasa i dobija bih ovako budi zadovoljan i budi sritan šta se nisan ja prijavija inače bi bija četvrti.Pozdrav sor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju