Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
medo:
A kakva steta da nije u dobrim rukama (ne mislim na tebe Lorelei).Jako je lijep taj istarac.
Lorelei:
--- Citat: medo - 06. 02. 2008. 16:12:25 ---A kakva steta da nije u dobrim rukama (ne mislim na tebe Lorelei).Jako je lijep taj istarac.
--- Kraj citata ---
ma prekrasan je, predivan i predobar.. gledam ga svaki dan u tom metalnom kavezu 1 x 1 metar kako pati jer bi on juuurio, trčao.. a nema gdje. Kastriran je jer niti ima tetovažu, niti čip, dakle nema ni papire, pa se ne može koristiti niti za uzgoj. Iskreno nemam pojma kakav bi bio u lovu jer nikada nije ni bio blizu lovnog područja. Čudi me što je nađen prošlo ljeto ( ispravak - 5.mj. 2007. i otada je u malenom kavezu u stacionaru )i to usred Zagreba, na Heinzelovoj ulici.. ččč Dijagnosticiran mu je panostitis, jedino to bi mi moglo predstavljati razlog izbacivanja na ulicu.
Ima netko neki savjet kakav dom tražiti ovakvom psu? I gdje ga uopće tražiti? Već smo očajni jer će skoro godina dana kako je ovaj psić u kavezu, praktički je i odrastao u njemu.. :'(
shaga:
--- Citat: Lorelei - 06. 02. 2008. 15:00:31 ---Može li mi netko reći je li ovo pravi istarski kratkodlaki gonič?
Star je cca 15 mjeseci, koliko nam je poznato nije uvođen u lov. Pronađen je u 7.mj. 2007. bez čipa, bez tetovaže, pa zato pitam je li pravi ili nije ako možete prosuditi ovako prema slici?
--- Kraj citata ---
Ma ne moze biti praviji ;D
PRELIJEP JE
Toliko simetricna maska na glavi,zvijezda u sredini - sve u milimetar........nemoguce! d4
Sve ostalo sto je radjeno sa njim velika steta..........za zatvor!!!
Mislim da za lov jos uvijek nebi bio beznadezan slucaj........KRV JE KRV i to ne moze da omane, e sada dali ce ga biti teze obuciti nego da je na vrijeme krenuo bice........ali jos jednom kazem da jos ima vremena ali malo
Lorelei:
--- Citat: shaga - 07. 02. 2008. 17:38:52 ---
--- Citat: Lorelei - 06. 02. 2008. 15:00:31 ---Može li mi netko reći je li ovo pravi istarski kratkodlaki gonič?
Star je cca 15 mjeseci, koliko nam je poznato nije uvođen u lov. Pronađen je u 7.mj. 2007. bez čipa, bez tetovaže, pa zato pitam je li pravi ili nije ako možete prosuditi ovako prema slici?
--- Kraj citata ---
Ma ne moze biti praviji ;D
PRELIJEP JE
Toliko simetricna maska na glavi,zvijezda u sredini - sve u milimetar........nemoguce! d4
Sve ostalo sto je radjeno sa njim velika steta..........za zatvor!!!
Mislim da za lov jos uvijek nebi bio beznadezan slucaj........KRV JE KRV i to ne moze da omane, e sada dali ce ga biti teze obuciti nego da je na vrijeme krenuo bice........ali jos jednom kazem da jos ima vremena ali malo
--- Kraj citata ---
dakle, nekako mu je hitno? Hoće ga netko dok još nije kasno? ;D naravno da ne naplaćujemo psa pošto je iz udruge i spašen sa ceste, ma koliko "pravi" bio ;)
Calija:
--- Citat: Radan - 17. 12. 2007. 18:28:58 ---perspektivni mužjak star gpdinu i po
--- Kraj citata ---
Čestitam!!! d4
Pa nije bas samo perspektivan,kad vec izlazi uz pehare u Dobroj kobi!!!
A na IPO na svinju jel bia on ili...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju