Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
123damir:
:shok: :smil4226ce1d491b5:zdene evo mene sa debelih mora a sada ce mo se malo prepucavati kada se malo pripitomim pozdrav svima damir
Radan:
pozdrav damire neka tebe i živ mi bio,kad se malo smiriš i kad navikneš da more nije ispod tebe ,onda prepucavanje i vidimo se oladi vino i jamnicu za gemišt.
hrvoje:
Pa na onim crno-bijelim se vide malo lošiji primjerci istaraca, dok ovo sada, posebno od gosp. Račića, šta vidim sa slika, mislim da ćeš se složit, spada u svjetsku klasu.
Radan:
hrvoje nisam mislio na te slike mislio sam na one stare slike i di smo izgubili jednu vrstu istarca i bilo bi dobro da se šta više članova uključi u raspravu i daju mišljenja ,komentare itd.
donet:
Pozdrav!
Dobio sam na poklon štene Kradkodlakog Istarca, pa me buni to što po telu ima dosta pega oranž boje.Ima lepu masku, fleku na čelu, kao i fleku u korenu repa, naravno oranž boje, ima po ledjima i više manjih fleka oranž boje(sitne tačke). Jer ovo u redu ili nešto tu odstupa od standarda? I jedno uvo osim oranž boje koja je osnova, malo je prošarano belom bojom. Neznam dali je ovo u redu, štene je od lovnih pasa, roditelji su mu izuzetni lovci kako na zeca tako i na svinju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju