Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
dean:
Kaj ti nisi skužio da je 90+% naših ljudi lakše mlatiti jezikom ko lopatom nego nekaj delati, raditi, trenirati sa psima...
SEJFO:
--- Citat: peca - 20. 08. 2009. 19:15:42 ---što vi mislite bili kratkodlakom istarcu bilo hladno loviti u bih
--- Kraj citata ---
Ako nije hladno u Hrvatskoj što bi bilo u bih!!!
Moj kolega Bosna ti je puna istaraca,!! postaviću ti slike istaraca od mog kolege, koji ih drži već 30 godina inače je kinološki sudija- znači razumije se u pse!!!! zagi zagi
Radan:
istaraca ima mnogo u dalmaciji ja lovim uz granicu bosne nemojte se ljutiti bosanci kad ja malo prikoracin na vašu stranu a lov je,vekiki dio dinare je granica a temperature su ekstremne + kamen i sve to istarci dobro podnose.ukoliko je pas dobro odlakan dobra podlaka,dobre noge da neće obositi i dobra nosa nigdi nema problema za takva pasa
best of habek:
--- Citat: Radan - 02. 09. 2009. 10:16:34 ---istaraca ima mnogo u dalmaciji ja lovim uz granicu bosne nemojte se ljutiti bosanci kad ja malo prikoracin na vašu stranu a lov je,vekiki dio dinare je granica a temperature su ekstremne + kamen i sve to istarci dobro podnose.ukoliko je pas dobro odlakan dobra podlaka,dobre noge da neće obositi i dobra nosa nigdi nema problema za takva pasa
--- Kraj citata ---
I mi smo kupili istarku a imamo njemce kr.dlake i pointere-a nalazimo se na sjeveru Hrvatske i lovimo po Bilogori-kad nije njemcu i pointeru zima nije ni istarcu(pa svi oni imaju srce za lov a u kučici ako im je zima staviš slamu)veliki pozz svim ljubiteljima lov.pasa od best of habek
panj:
Da osvježin malo temu. Nabavi stari jednog malog istarca. Šta se tiče lipote i nije baš nešto ali stari zapeja za njega i gotovo, iako je prvi bira. Inače od 7 štenaca on je bija najmanji ali i naj razigraniji. Kod mene je već dva i pol miseca i sad ima četri i pol. Prije nekih 7 dana zovne me stari i kaže da je pasić ima prvi susret sa zecom i na njegovo oduševljenje oko 10 min. je gonija. Šta se tiče hrane jako je loš odnosno slabo jede. Provali smo sa žumancima par vrsta kupovne hrane ali rezultat uvik isti a to je da jede slabo. Prominili dva veterinara odgovor svagdi isti štenac je zdrav (što je i najbitnije) pokušajte minjat hranu. Inače jako je razigran i za sljedeću lovnu sezonu mislim da će to biti jedan jako dobar pas sa svojih godinu i pol dana. Pošto san sada udaljen oko 350 km od kuće nisan u stanju postavit sliku ali nadam se da ćemo i to prominit kroz koji misec.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju