Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Harry P.:
--- Citat: ---Ciscenje i ampula obavljeni.
--- Kraj citata ---
A kog vraga si ga išao čistiti i ampulirati? mad
--- Citat: ---Eukanuba u zdili, vitamine jos necemo a AD kapi jer je stenac malo duzi pa da mu potpomogne kosti da ne legnu.
--- Kraj citata ---
Zašto si stavljao ampule u zdilu i zašto nisi vitamine a AD kapi za ležanje kostiju? mad
--- Citat: ---Inace turbo san zadovoljan stenetom. Strasan karakter, meni je to kod pasa najbitnije.
--- Kraj citata ---
Zašto si išao ugrađivat turbo u štene? mad
Radi karaktera? uf
--- Citat: ---Eksterijer ne znam je li po standardu vrh ali po mom ukusu jest a kako ja nemam uzgajivackih ambicije mislim da je to u redu.
--- Kraj citata ---
Zašto neznaš jeli po standardu vrh i zašto nemaš uzgajivačkih ambicija? pljus
--- Citat: ---Osim ako mi i tu nema neki padobranac nesto za soliti pamet.
--- Kraj citata ---
Z a d o v o lj a n??? fre
nostromo:
--- Citat: Harry P. - 12. 06. 2011. 23:27:36 ---
Z a d o v o lj a n??? fre
--- Kraj citata ---
Alo Potteru ti mi se ne obracaj :P. Tamo san te vidija na slici sa dva bull terijera, ti sigurno imas pun frizider male dice happi
Harry P.:
Ono nisu moji psi. Samo sam htio pokazati da i ta agresivna pasmina može u svoje redove primiti alfa mužjaka u svoje redove i biti miroljubiva. fre fre
Međutim, svi oni napisi su pravome vlasniku otvorili oči i sad je shvatio da je sje.an i odlučio se preseliti u izolaciju kako nebi naudio nekome.
misel:
ja zs dva dan imat leglo istarskih kratkodlakih goniča od roditelja zečara pareno pod europskim prvakom
Fruky:
--- Citat: misel - 13. 06. 2011. 21:26:41 ---ja zs dva dan imat leglo istarskih kratkodlakih goniča od roditelja zečara pareno pod europskim prvakom
--- Kraj citata ---
U čemu je Evropski prvak.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju