Lovna kinologija > Lovne pasmine

ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC

<< < (176/207) > >>

Harry P.:

--- Citat: ---Ciscenje i ampula obavljeni.

--- Kraj citata ---

A kog vraga si ga išao čistiti i ampulirati?  mad

--- Citat: ---Eukanuba u zdili, vitamine jos necemo a AD kapi jer je stenac malo duzi pa da mu potpomogne kosti da ne legnu.

--- Kraj citata ---

Zašto si stavljao ampule u zdilu i zašto nisi vitamine a AD kapi za ležanje kostiju?  mad

--- Citat: ---Inace turbo san zadovoljan stenetom. Strasan karakter, meni je to kod pasa najbitnije.

--- Kraj citata ---

Zašto si išao ugrađivat turbo u štene?  mad
Radi karaktera?  uf

--- Citat: ---Eksterijer ne znam je li po standardu vrh ali po mom ukusu jest a kako ja nemam uzgajivackih ambicije mislim da je to u redu.

--- Kraj citata ---

Zašto neznaš jeli po standardu vrh i zašto nemaš uzgajivačkih ambicija?  pljus

--- Citat: ---Osim ako mi i tu nema neki padobranac nesto za soliti pamet.

--- Kraj citata ---

Z a d o v o lj a n???  fre

nostromo:

--- Citat: Harry P. - 12. 06. 2011. 23:27:36 ---
Z a d o v o lj a n???  fre

--- Kraj citata ---

Alo Potteru ti mi se ne obracaj :P. Tamo san te vidija na slici sa dva bull terijera, ti sigurno imas pun frizider male dice happi

Harry P.:

Ono nisu moji psi. Samo sam htio pokazati da i ta agresivna pasmina može u svoje redove primiti alfa mužjaka u svoje redove i biti miroljubiva.  fre fre

Međutim, svi oni napisi su pravome vlasniku otvorili oči i sad je shvatio da je sje.an i odlučio se preseliti u izolaciju kako nebi naudio nekome.

misel:
ja zs dva dan imat leglo istarskih kratkodlakih goniča od roditelja zečara pareno pod europskim prvakom

Fruky:

--- Citat: misel - 13. 06. 2011. 21:26:41 ---ja zs dva dan imat leglo istarskih kratkodlakih goniča od roditelja zečara pareno pod europskim prvakom

--- Kraj citata ---
U čemu je Evropski prvak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju