Lovna kinologija > Lovne pasmine
ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
Gabro:
Evo moje curke nosl nosl
karabat:
--- Citat: Gabro - 17. 11. 2018. 20:47:47 ---
--- Citat: karabat - 09. 11. 2018. 19:42:13 ---Gabro , kakvo je stanje s jarebicom u tim brdima povise .
Jednom sam tu digao lipi broj
--- Kraj citata ---
Nema ni jedne ;D. Evo me bija san zauzet par dana. Šta se tiče grivne govore da ima gori u gredi nešto , po vrhu ali do gori je jebeni uspon i treba gazit dobar tempo bar 2 ure za iti počet lovit. Pošto je to samo nediljon a nediljon moja grupa lovi ili svinju ili zeca nikako namistit da izađem gori. I kad san planira ili upadne grubo vrime ili se nešto iskomplicira a jos posto ne budem doma cili lov nikako da se namisti. Lovija san par puta polovinom brda do ispod greda i tu ima nešto ali nije navala. Ili ja nisan naboja.
Grome sta se tice bene pojavilo se nesto. U lici bilo obilato zadnjih tjedan dva sad i u nas ima ponesto. Jebiga ja vec u qataru danas tako da čorak....
--- Kraj citata ---
Tako smo se i penjali 2ure , pasa u povodnik i udri u planinu zgazija sam se ali količina jarebice na zavidnom nivou
Gabro:
Ima ali triba izgubit cili dan i pogodit da je lipo vrime jer opasna je planina nije auto iza kantuna. Ima grivne nešto ali triba bit i junak a i imat dobre pase
leon:
Gabro, prave kujice... što više na teren d4.
Gabro:
A evo bile su i danas ali nije bilo odstrela. Ja san na brodu ali govori brat da su se trudile cilo jutro, štek po tragu na dosta mista i da su jednoga zeku izgleda i digle. Nije ga vidija ali su se dobro bile raskrivile i gonile 200-300 metara u pravcu punom parom. Za 6 miseci uzrast nije loše. Tribaju još dosta kilometara pregazit da se mogu zvat zečarima.... zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju