Lovna kinologija > Lovne pasmine

Koji gonič drage kolege?

<< < (7/9) > >>

roger:
Po meni ni to ne mora biti.

Imam kuju rasnog labradora, parena sa labradorom sa rodovnikom, i stence sam podijelio prijateljima.

Moglo je biti i da je covjek pario psa da mu ostane jedno stene, I isto tako ih onda rasprodaje za sitne novce.
nikad se ne zna.

Ali cinjenica jeste da je najbolje uzeti od kolege lovaca od pasa za koje se zna kakvi su.

Gabro:
Najbolje ako se može vidjeti oca i majku u radu i to više puta na raznim terenima i ako se zadovoljan uzimat štene. I to nije garancija uspjeha. A ono "moj je odličan, ma šta odličan - vrhunski" dok ne vidim ne virujem. U kafani svi gone, fermavaju ma čuda rade a u pustiš ga u teren a ono raga. U stvari nije u svakoga isti metar, nekome je super šta nekome nije niti prosjek tako da virujem u ono šta vidim ili ako mi kaže netko koga dobro poznam i znam kakvi su mu kriteriji....

sgrah3:
Kolega Tom oprostite ako sam Vas uvrijedio pitanjem  sor. Ne želim nikoga uvriediti,ja uzgajam pse za sebe i lov s njima.Parim svakih 3 -4 godine da popunim gubitke(jamarenje,kljove ,starost itd)izložbe i utakmice me ne interesiraju.Od svakog legla ostavim žensko štene a ostale štence prodam samo da pokrijem troškove(tko uzgaja pse zna koliki su),mojim psima je "BoB i BoG"kad me nazove čovjek i kaže da me je preporučio neko ko ima psa od mene z2.Uskoro ću imati štence za prodati ,ako uzme netko od kolega s ovog foruma može tu javno reči ako nije zadovoljan i ako lažem .                                                                                                                                                                                                               P.S.    Ne pišem ovo zbog reklame za štence. zagi z2

Baky20:
Kolega Tom najbolji gonici su u tvome kraju (Sinj,Muć i ostala okolica Splita) i to ti je pretezito miks posavac balkanac i trobojac. Raspitaj se tamo, a ovo 15 min gonjenja pretpostavljam u terenu gdje ti lovis ne znaci nista. Bitno da su mama i tata lovci na svinje... vrlo dobri naravno, a fala bogu gps ti je neophodan.  :smil4226ce1d491b5:

leon:
Koji gps. Ako se gonič nezna vračati, nek čuva kuču. Imao sam puuuuno goniča, nijednoga sa GPS-om, svi su se vračali. Puno zavisi od gazde, dali zna šta je gonič.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju