Lovna kinologija > Lovne pasmine

labrador

<< < (8/25) > >>

banjsakz:
evo imam kujicu labradora staru 14 mjeseci i boji se pucnja kako da je naviknem na pucanj? :smil4226ce1d491b5:

Zoran Zivojinovic:
Pozdrav za Labradordzije!Lovim i takmicim se sa Labovima.Vidim da ih u Hravatskoj lovci imaju vise u posedu nego u Srbiji!Nadam se da cu uspesno razmenjivati iskustva i znanja sa vama.Kolega tesko se laci strah od pucnja,ustvari zavisi u kom je sdadiumu ali moje misljenje je menjaj stene!!!Pozdrav1 zagi

KREC:
Ja sam zavrsio sezonu sa labradorkom od 7.5 meseci i mogu vam reci da sam prezadovoljan i ne pada mi vise na pamet da se derem za Nemcima i da ih lupam teletaktom.Oni su izuzetno inteligentni,privrzeni i sa velikom voljom rade i po najtezim terenima i imam samo rechi hvale za njih.Idite na you tube i ukucajte Labrador Grejsi aport zeca i pregledajte sve snimke pa zakljucite sami.Iz iskustva mojih kolega lovaca kad cujem kao se muce sa Nemcima i koliko ima pokidanih fazana jer im je omiljeno da se potuku oko aporta,a i onako cisto da se vidi ko je ko,dok kod Laba toga nema i na najmanji poziv on je tu pored noge i ceka sledecu komandu i tako na patke i na fazane a tek na zeca posle 50 metara skonta da li je ranjen ili nije i tu zavrsava procenu.Preporucujem ga svima koji hoce da uzivaju u lovu i smatram da je mnogo vishe sportski loviti sa labom jer divljach ima vishe shanse za beg.Dobar pogled,Mirko

KREC:
Labrador Grejsi 21.3.10Video.mp4
EVO AKO SAM USPEO POGLEDAJTE I MOJU GREJSI SA 10 MESECI

HunterDon:
Bravo, super je Grejsi!!! Samo tako dalje!!!  d4

Pozdrav!!!

HunterDon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju