Lovna kinologija > Lovne pasmine
labrador
petar1:
Ova radnja je složena i za čovijeka, mogu misliti koliko je popio struje dok je trajala obuka. Ja bih sve vlasnike tako dresiranih pasa malo spoio na struju pa da vide kako je to kada netko ubije ravnicu u tebi dois dois dois
HS-2000:
Iskreno slabo se razumijem u ovu vrstu dresure, ali volio bih čuti iskusne kolege kakva je ovo vrsta :pferd: uf slL dois nad psom i jel to ljudski jer ovo je ipak pesi u zdrav mozak.
huntos:
Netreba za to nikakva struja samo puno vremena, strpljenja, volje i nešto znanja
nostromo:
--- Citat: huntos - 15. 10. 2010. 07:19:20 ---Netreba za to nikakva struja samo puno vremena, strpljenja, volje i nešto znanja
--- Kraj citata ---
Sve stoji! Ja znam neke ljude koji ozbiljno love sa labradorom u njihovoj maticnoj zemlji i to samo ono i onako za sta su oni zamisljeni. Njima je skolovanje pasa do 2 godine najnormalnija pojava a kod nas ako ne radi ko urica sa 6 miseci(pogotovo gonici) o'ma ga se "udomi" d6
Nosler:
Nikakav problem! teaa Samo malo strpljenja....moja terijerka bas tako radi i to sa nogom od srne,ako treba. Sve je stvar treninga i strpljenja a ne nekakve struje i mucenja. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju