Lovna kinologija > Lovne pasmine

Lovačke pasmine za stan?

<< < (5/5)

leon:
Žene bježe, da imamo barem pase  z14

HS-2000:
 uf hao slL

Tea007:
Ovisi što želite u lovačkome psu. Za stan vam je pogodan i Nova scotia retriver za patke (skraćeno toller). Najmanji je retriver (mužjaci do maksimalno 53cm u grebenu) što ga čini idealnim za boravak u kući, a zadržao je sve radne karakteristike.

Ja imam ženku Nove scotie retrivera za patke i odlična je u lovu ako volite raditi sa retriverima. Također imam i njemačkog kratkodlakog ptičara no više se vjerojatno neću vraćati na njih nego ću nastaviti sa tollerima. Oba psa imaju slobodan ulaz i izlaz iz kuće i prije svega su kućni ljubimci i članovi obitelji.

Ako će vas više zanimati o pasmini i radnim navikama slobodno pitajte ( možete ovdje ili preko emaila: sundownstollers@gmail.com). Postoji uzgajivačnica u HR koja uzgaja tollere (nedaleko od Osijeka) a zove se Angels of Baranya. Njima možete poslati upit preko emaila : angelsretrivers@gmail.com ili na facebooku pod nazivom Mirela Bartanić ex Nikolić ili Angels of Baranya. Trenutno imaju jedno muško štene dostupno od 4mj i primaju rezervacije za sljedeće leglo krajem godine.

Na slici je moja kuja i štene koje je još uvijek dostupno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju