Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mali minsterlander

<< < (53/62) > >>

leon:
Slažem se zbog lopova. Obično se stavlja gps goničima. Sad je to u modi. Stariji lovci ne koristimo toga. Pametno je, da ima gps pas koji traži ranjeno.

galee23:
Pozdrav svima.Parili smo nasu kuju sa kvalitetnim muzjakom iz Osijeka, Balou von Gailerberg u vlasnistvu gospodina Pavla Vratarića.Kroz neko vrijeme ocekujem konkretne znake skotnosti pa cemo se oglasiti.Nadam se odlicnim stencima koji ce zavrsiti kod ozbiljnih vlasnika..Stenjenje bi trebalo biti iza 16. listopada...
Dobra vam kob! d1

Gabro:
Cestitam Gale i nek vam je sa srecom!!
Samo si najgore vrijeme izabrao za leglo, propustit ce kuja veci dio sezone a i treba vise paznje kad su zimski stenci.

galee23:
Nismo imali izbora,pet joj je godina, a tjera se samo jednom godisnje u jesen..oko 01.10. Bilo bi nam jako zao da ne ostavi potomstvo jer je izvanredan pas..

Gabro:
Ne govori mi nista ja sad imam 5 komada....naparila mi se kuja seterka sa mojim pasom starim i umjesto da ostavim jednu, meni dica ostavise 2! Kuja se naparila slucajno u dobi od 16 mjeseci, planirali smo to parenje tek tamo iza njene 3. godine i ostavit jednu kujica. Pas bi tada vec uhvatio 10 godina i bio spreman za penziju. Sad imam 4 setera i istarku! Stenci ostenjeni 2.4. i taman ce radit ovu godinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju