Lovna kinologija > Lovne pasmine

Mali minsterlander

<< < (55/62) > >>

crosfirebalkan:
Ako je netko od kolega zainteresiran možemo dogovoriti kombinaciju kad bude leglo pa neka se jave slobodno PP.

Gogsa:
Jazz V. Diamanti,dobrodosla.

Stojak:
Pozdrav kolege, evo i ja malo ušao u voode fermača, (već godinama držim goniče i lovim pogonski svinje) i odluka pade na Malog Minsterlandera, štenac 5 mijeseci tek došao kod mene pred 2 dana djeluje mi dosta preplašeno i nepovjerljiv, odgajivač kkaže jer je odvojen od majke i sestre te da je bio jako zaigrran, evo u privitku i slika pa mi recite šta mislite.

simba2909:
pozdrav,
provedi sto vise vremena sa njim.igra i kada nesta dobro napravi,nagrada.hvali ga i budi sa njim.igra sa lopticom.

Gogsa:
Sigurno jedno 10 dana ostavis da se privikne u novu sredinu. Igras snjim,shetas polako ga navikavas na svu okolinu( to sto je nepoverljiv moze da je nedostatak socijalizacije), Munsteri su vrlo energicni psi ali nikako trenirati chvrstom rukom nego samo pohvala i nagrada. Vrlo su pametni i uce vrlo brzo. Imas dosta napisano o treningu Ptichara od socijalizacije do prakticnog lova.

Moja je skoro 4 meseca i mogu da kazem da izuzetno brzo uci i sto je vazno obozava kad treniramo,ali ne treba da se zaboravi da genetika igra veliku ulogu bar ja to primetim kad idem kod trenera,tu ima i drugih shtenad ali odma se vidi koje je iz dobre lovachke linije.

Zelim vam puno srece kolega i samo polako bez zurbe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju