Lovna kinologija > Lovne pasmine
Moji Trobojni gonici...
mpeca:
Psi dobre jake gradje, lepo obojeni i odnegovani lepo nosenog repa . zagiTe male pecke na vratovima koje su boje i dali pas koji je na prvoj slici ima na desnoj strani vrata poneku zutu pecku?A drugi crne?
Mladen Vasic:
Moj najbolji pomagac.
Dragan909:
--- Citat: mpeca - 28. 01. 2015. 19:34:37 --- Psi dobre jake gradje, lepo obojeni i odnegovani lepo nosenog repa . zagiTe male pecke na vratovima koje su boje i dali pas koji je na prvoj slici ima na desnoj strani vrata poneku zutu pecku?A drugi crne?
--- Kraj citata ---
Pas na prvoj slici ima poneku zutu i koju crnu.
Al jako zanimljivo je, to sto im ni otac ni majka nemaju melira. Ciste beline..
A eto svi psi iz legla imaju po malo melira. Al nije nista strasno...
mpeca:
--- Citat: Dragan909 - 28. 01. 2015. 20:22:40 ---
--- Citat: mpeca - 28. 01. 2015. 19:34:37 --- Psi dobre jake gradje, lepo obojeni i odnegovani lepo nosenog repa . zagiTe male pecke na vratovima koje su boje i dali pas koji je na prvoj slici ima na desnoj strani vrata poneku zutu pecku?A drugi crne?
--- Kraj citata ---
Pas na prvoj slici ima poneku zutu i koju crnu.
Al jako zanimljivo je, to sto im ni otac ni majka nemaju melira. Ciste beline..
A eto svi psi iz legla imaju po malo melira. Al nije nista strasno...
--- Kraj citata ---
I ja ih drzim vec dvadesetak godina, dosta je rasa ucestvovalo u njenom nastanku medju njima i posavski gonic pa su i zato zute pecke na vratu.Bez obzira na pecke jako lepi psi. Obadva psa imaju jaka i ravna ledja a prvom psu je jasno odvojena obojenost plasta i jelenje crvene boje na prednjim i zadnjim nogama. zagi
mpeca:
--- Citat: Mladen Vasic - 28. 01. 2015. 20:17:08 ---Moj najbolji pomagac.
--- Kraj citata ---
Lep pas da li u pitanju zenka?Pre desetak godina sam prodao jedno zensko stene u Banji Dvorovi.Taj pas sa kojim lovis me podseca na majku steneta. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju