Lovna kinologija > Lovne pasmine

Moji Trobojni gonici...

<< < (3/5) > >>

mpeca:
 Psi dobre jake  gradje, lepo obojeni   i  odnegovani lepo nosenog repa . zagiTe male pecke na vratovima koje su boje i dali pas koji je na prvoj slici ima na desnoj strani vrata poneku zutu pecku?A drugi crne?

Mladen Vasic:
Moj najbolji pomagac.

Dragan909:

--- Citat: mpeca - 28. 01. 2015. 19:34:37 --- Psi dobre jake  gradje, lepo obojeni   i  odnegovani lepo nosenog repa . zagiTe male pecke na vratovima koje su boje i dali pas koji je na prvoj slici ima na desnoj strani vrata poneku zutu pecku?A drugi crne?

--- Kraj citata ---

Pas na prvoj slici ima poneku zutu i koju crnu.
Al jako zanimljivo je, to sto im ni otac ni majka nemaju melira. Ciste beline..
A eto svi psi iz legla imaju po malo melira. Al nije nista strasno...

mpeca:

--- Citat: Dragan909 - 28. 01. 2015. 20:22:40 ---
--- Citat: mpeca - 28. 01. 2015. 19:34:37 --- Psi dobre jake  gradje, lepo obojeni   i  odnegovani lepo nosenog repa . zagiTe male pecke na vratovima koje su boje i dali pas koji je na prvoj slici ima na desnoj strani vrata poneku zutu pecku?A drugi crne?

--- Kraj citata ---

Pas na prvoj slici ima poneku zutu i koju crnu.
Al jako zanimljivo je, to sto im ni otac ni majka nemaju melira. Ciste beline..
A eto svi psi iz legla imaju po malo melira. Al nije nista strasno...

--- Kraj citata ---
I ja ih drzim vec dvadesetak godina,  dosta je rasa ucestvovalo u njenom nastanku medju njima i posavski gonic pa su i zato  zute pecke na vratu.Bez obzira na pecke jako lepi psi. Obadva psa imaju   jaka i ravna ledja   a  prvom psu je jasno odvojena obojenost plasta i  jelenje crvene boje na prednjim i zadnjim nogama. zagi

mpeca:

--- Citat: Mladen Vasic - 28. 01. 2015. 20:17:08 ---Moj najbolji pomagac.

--- Kraj citata ---
Lep pas da li u pitanju zenka?Pre desetak godina sam prodao  jedno zensko stene u Banji Dvorovi.Taj pas  sa kojim lovis me podseca na majku steneta. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju