Lovna kinologija > Lovne pasmine
Nestala kujica istarskog kratkodlakog goniča
Gabro:
Pozdrav kolege!!
U srijedu 19.12.2018. nestala mi je kujica istarskog kratkodlakog goniča. Stara je 7 mjeseci, odaziva se na ime Bela. Nestala je u kaštelanskom zaleđu, na brdu Kozjak, zadnji put viđena oko 1200 u srijedu, na Malačkoj, na parkiralištu blizu planinarskog doma. Na sebi je u trenutku nestanka imala kričavo žutu ogrlicu kao šta je vidljivo sa slika. Slike su nastale u trenutku kad je zadnje viđena. Kujica je uredno čipirana i tetovirana, socijalizirana i druželjubjiva, rado prilazi ljudima. Bio bih jako zahvalan na bilo kakvoj informaciji. Sve informacije na 0989368044 ili pp. Kujica je član obitelji i bilo bi jako lipo kad bi za Božić bila doma. Unaprijed hvala zagi zagi
ivod:
O, je....mu mater, koja lipa kuja, ufam se kako nije srila vuka...
Idem odma napisat par riči na Survival forum, tamo je par Kaštelana i Trogirana, Segećana, koji se pentraju po Kozjaku.
Ideerp:
Gabro sretno u pronalasku,nadam se da ćeš je nać,al rješi se briga za u buduće,kupi jedan Garmin,makar onaj najjeftiniji
Gabro:
Garmin je kupljen več. Trebao joj oko vrata ić to jutro ali baterija se ispraznila. Jebena sreča!!
Je šjor Ivo sve sam pritražija nema joj ni traga ni glasa. Vuk na 2 ili 4 noge ja mislim, prije onaj na 2
Ideerp:
To ti je sudbina,a ti mi "ljudi" ne idu u glavu šta "uzmu" pasa sebi iako vide tetovažu,ogrlicu...jadno i tužno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju