Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
SUMO:
Doduse i kad mene neko slika, obicno mu igra ruka....
Zoran:
--- Citat: Viktor - 14. 10. 2007. 13:55:19 ---Evo male Ori, kujica kčer Harijevog Jecka Lardowika. Ovo su slike od jutarnjeg treninga na jarebice. Nakon što smo se provezli dva kruga da krenemo na vjetar kujica je izvrsno odradile jarebice s obzirom da ima punih 8 mjeseci ;D ;)
Livade su po 100-150 metara širine, galop u stilu, nošenje glave lijepo i visoko ;) i realizacija :D :D :D :D
Osječaj kada ovako stane na jarebice NEMA NOVACA DA SE PLATI :) :) bile su dobrih 20 metara ispred nas i korektno je vodila do kraja :D :D
Pozdrav Viktor
P.S. Mislim da će bti dobrog sokolarenja ako Bog da sreče i zdravlja :) :)!
--- Kraj citata ---
d4 ma nema govora mozes je vec u brozu saliti! d4
Viktor:
--- Citat: SUMO - 14. 10. 2007. 20:43:23 ---Trudicu se zaista.
A cek, odakle je ta odgajivacnica Lardowikč :P
--- Kraj citata ---
hehehehehehehehehe top psi nema šta, a Hari je majstor za vočenje nema šta. Vidio sam sina od njegovog Amora koji je prošle godine uzeo najviše titula......strašno kako pas od nepunih godinu dana radi....stil, galop, držanje glave......čovjek ne može vjerovat očima!!!!
Viktor:
--- Citat: Zoran - 14. 10. 2007. 20:51:23 --- ma nema govora mozes je vec u brozu saliti!
--- Kraj citata ---
Hahaha hvala :) :)
Sumo daj koji veči format ako imaš to su prekrasni tereni!
SUMO:
Bice jos slika.
A za Harija, sudio mu moj matori u Zadru 80tih, on imao cuvenog debelog bretona, isao kao metak. Posalje ga moj matori u baraz, ono ostali kad su videli debelog bretona, poceli da se smeju, uglavnom Hari i taj debeli ih izj.. za titulu, breton razbio kako je trcao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju