Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
jura23:
--- Citat: best of habek - 28. 02. 2010. 15:06:48 ----Čuvaj se "senjske ruke"-rekla kazala za pse a nitko ih u Hrvatskoj nije vidio na utakmici i izložbi!! d1
--- Kraj citata ---
habek, Vama psi valjaju samo ako su se dokazali na izložbi ili utakmici?
alen:
habek ;)ovaj tekst nije tvoj uzo si ga s balkankinology od cakica, a on ga je kopiro sa stranice od jedne uzgajivacnice, it oje nave od kud ga je uzo, a i ti si to mogo, a ne da pises da je tvoj ;)
poz
best of habek:
--- Citat: alen - 28. 02. 2010. 19:29:16 ---habek ;)ovaj tekst nije tvoj uzo si ga s balkankinology od cakica, a on ga je kopiro sa stranice od jedne uzgajivacnice, it oje nave od kud ga je uzo, a i ti si to mogo, a ne da pises da je tvoj ;)
poz
--- Kraj citata ---
e gosn.-nije sa balkan već iz knjige od Richtera njem.ptičara uz moj prijevod i dodatke d1
best of habek:
--- Citat: jura23 - 28. 02. 2010. 15:34:12 ---
--- Citat: best of habek - 28. 02. 2010. 15:06:48 ----Čuvaj se "senjske ruke"-rekla kazala za pse a nitko ih u Hrvatskoj nije vidio na utakmici i izložbi!! d1
--- Kraj citata ---
habek, Vama psi valjaju samo ako su se dokazali na izložbi ili utakmici?
--- Kraj citata ---
-ej jura 23-već sam te ranije zamolil da mi se tak ne obraćaš. d1
-na ovome portalu ja imam svoj naziv pa bih te molil da tak i pišeš. d4
pozz zagi
alen:
--- Citat: best of habek - 01. 03. 2010. 07:11:52 ---
--- Citat: alen - 28. 02. 2010. 19:29:16 ---habek ;)ovaj tekst nije tvoj uzo si ga s balkankinology od cakica, a on ga je kopiro sa stranice od jedne uzgajivacnice, it oje nave od kud ga je uzo, a i ti si to mogo, a ne da pises da je tvoj ;)
poz
--- Kraj citata ---
e gosn.-nije sa balkan već iz knjige od Richtera njem.ptičara uz moj prijevod i dodatke d1
--- Kraj citata ---
gosp. best of habek, ja imam knjigu od Richtera lovacki psi uzgoj i skolovanje, a za ovo njegovu njemački ptičar nisam zna da postoji d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju