Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
best of habek:
-dragi kolege lovci samo da vam objasnim ukratko -kolega Cele vam je mirko@oinet
a ovi kratki "postovi" su vam vrijeđanja dotičnog i na drugim postovima npr.terijera gdje
g-din nije osvojio niti IPO već vrijeđa naše kolege koj9 su bili bolji od njega
p.s. admin - daj me izbriši s ovoga portala jer vidim da neke ljude boli - istina da polože ispit
sa vezom sa sudcima
-svim ljubiteljima Nek i drugima želim Dobru kob i Dobar pogled
valdop:
kolega kako si napisao da si baniran od strane moderatora želim samo svima dati do znanja da si baniran radi dvostrukog nicka, otvorio si drugi nick, nisi se želio predstaviti, dakle tvoje baniranje nema veze sa pisanjem postova. valdop za LOVAC Team
dubovecki - nepredstavljanje i korištenje iste adrese bestofhabek,
cele:
ako sam te s bilo ćime uvrijedio ja ti se ispričavam ,samo sam pitao za dobronamjeran savjet u vezi psa jel me ti uistinu i zanima,a nisam imao namjere da te prozivam jer te niti neznam,bavim se sa nlt i ovo mi je prvi ptićar tako da neznam ništa o njima,koliko sam skužio na ono moje pitanje o psu odgovorio si da mi nečeš ništa reći,a možda post nije upućen meni,možda sam pogriješio,ni u jednom trenu nisam želio osporit vaš rad i znanje,meni je žao što je tako ispalo jer me je zasmetalo da mi mladi koje nešto zanima da naćimo natakova pitanja dobijemo samo podbadanja umjesto nekoga dobroga savjeta,toliko od mene i svim lovcima dobra kob,i još jednom želim istaknit da nisam imao nikakve loše namjere zagi
SUMO:
auuuu,
samo cu reci ovo - kad bi odgajivac znao koje ce stene biti najbolje, on bi ga uvek ostavio sebi ! !
Stenad su uvek lutrija. Toliko.
SEJFO:
pozdrav svima,,!!! zagi
samo da vam javim,,, IMAM,, najboljeg njemakog pticara kratkodlakog,,,,,u ex YU...i Austrija mi je mala...Italija pogotovo,,,postavicu slike odmah ako uspijem!!! zagi
ovo sam napisao prije slika da koga ne opali infarkt,,,!!! ;D ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju