Lovna kinologija > Lovne pasmine

Njemački kratkodlaki ptičar

<< < (76/134) > >>

Nosler:
Pa zar nema sljuke kod vas?! Mora da ima i nesto pernato u tvom kraju... d4 Bilo bi lijepo da se malo potrudis oko njega! zagi

SEJFO:

--- Citat: Nosler - 10. 12. 2010. 21:40:14 ---Pa zar nema sljuke kod vas?! Mora da ima i nesto pernato u tvom kraju... d4 Bilo bi lijepo da se malo potrudis oko njega! zagi

--- Kraj citata ---

ima poneka sljuka,,,al cim je vidim,,,,iste sekunde je i nevidim,,,,divim se lovcima koji je love,,,i pogađaju,,,,e to je majstor,,,,svaka im cast,,,,ja svoju uloviti ,,,nit mogu,,nit,,, znam,,, NIT BI,,,a i nesto mi se ne love!!!! zagi

prepelicar:

--- Citat: SEJFO - 10. 12. 2010. 21:25:03 ---pozdrav!!! zagi
E ovako,,,pas je uvezen iz Italije  ima sve uredne papire,,star je 2 godine

--- Kraj citata ---

Da li mozete da postavite rodovnik od psa da vidimo kojih je linija ? Mada me nebi iznenadilo da ima krv nasih pasa jer su Italijani pokupovali sve sto vredi na ovim prostorima! Pozdrav kolega

krilaš:
I Italijani imaju dobre NKD pticare.
Kod mene su od 1990 pa do neke 1997-8 godine dolazili redovno svakog leta na lov prepelica i dovodili odlicne vrhunske NKD pticare koji u opste nisu imli nikakve veza sa poreklima sa nasih prostora.
Imao sam prilike licno upooznati nekog Boru iz mog okrzenja koji je iskljucivo prodavao NKD pticare italiujanima ali mu je to bilo kreatkog daha nekih najvise 5 godina i sad necuh da se nesto proslavio.
Italijani i Grci su dosta kupovali NKD i drugu rasu sa nasih terena,mada su i nasi odgaivaci kupovali pse sirom cele evrope pa shodno tome sta je zapravo nase tesko je reci i koliko je sve to ispravno sto pise po rodovnicima?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.

Po meni NKD je najbolji lovacki pas za lov niske divljaci, mozda sam takvog misljenja posto nikad do sada nisam cuvao nista drugo od lovnih kerova osim NKD pticara.
Pozdrav Goran

SEJFO:

postavicu rodovnik,,,,cim ovaj covjek dođe iz italije,,,,no problems!!! zagi

PS...umalo zaboravih:.... i na izlozbe ga vodim,,,, svuda EX yu   mislim samo da se zna,,,,,,i da pojedince ,,,malo isprepadam,,,!!! ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju