Lovna kinologija > Lovne pasmine
Njemački kratkodlaki ptičar
ikova371:
--- Citat: medicus - 20. 09. 2007. 21:54:18 ---
--- Citat: ikova371 - 19. 09. 2007. 20:01:29 ---ok,evo danas zašalovao boks,sutra betonaža,za vikend varenje i ako bog da,pon ili uto je kod mene
--- Kraj citata ---
malo OT-bolje ti je stavit batudu(onaj soder velicine sake) kao podlogu dubine 40 cm,to sam ja svom stavio,manje hladi zimi od betona,ljeti se manje grije,lakse za izraditi nego betonirati,fekalije i eventualni paraziti se ispiru u dublje slojeve,nema spustenih stopala ni rasirenih prstiju,dekubitusa,ali obavezno stavi drvenu resetku da moze na njoj lezati d4
--- Kraj citata ---
to će bit natkrit boks sa kučicom unutra,razmišljao sam o šljunku,al ja živim u gradu i lakše mi je počistit s betona i neugodan miris se riješi pranjem,a kak češ to sa šljunka.al malo smo skrenuli s teme,valjda će doč brik do kraja idučeg tjedna pa će i slike
madhunter:
Po meni ništa ne fali betonskom boksu jer je jednostavan za održavanje.Ima neurednih pasa pa si sa daskom na podu komliciraš čiščenje.
Napravi malo veču kučicu sa ravnim krovom i pas će ti spavati na njoj, a kad zahladi uči će unutra.
SUMO:
Nema boksa bez kvalitetnog betona sa padom. Takodje, kad se betonira, neki minimum je 3-4 nedelje, bez stavljanja pasa unutra.
Moji boksevi imaju pad, slivnik i povezani su sa kanalizacijom. Milina
Huntercro:
Takvi su i moji. Povezani u kanalizaciju, svaki dan operem vodom i nemam brige. d4
john deere:
--- Citat: SUMO - 15. 08. 2007. 14:58:44 ---Ne moze ga nikako dobiti. Moze biti prvak razreda mladih.
Neko ti dao tu tituluč
--- Kraj citata ---
sto se tice titule CAC u potpunosti ste u pravu obojca. Ja sam krivo napisao, tj. bio sam krivo informiran. Pardonček!
P.S. Pas je tragično poginuo! :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju