Lovna kinologija > Lovne pasmine

NJEMAčKI OŠTRODLAKI PTIčAR

<< < (52/59) > >>

Gabro:
Bate samo neka on uci, ima ovo lito da pjeva na prepelice. Brat iz legla mu vec ima 30+ aporta, vecina fazana i nekoliko bena. Zestok nemilo, mozda zrno pre vise moga bi bit nemiran u fermi, bas me zanima sta ce bit od njega dogodine, u dobrim je rukama.
7 ice kuja ti je strasna, izgleda mi taman na miru, ni pre velika ni pre mala, taman u snazi za radit cili dan  zagi zagi

bat:
Neznam što bude od mlađeg vidit moram na prepelice kad počme.Mlad je i zaigran još.U lovištu još nešto puno nije zainteresiran za traženjem više za igrom.Aport obožava to se vidi odma,a dalje pomalo ipak je 9miseci i štene.
Neznam Šuvakovi psi je su više izgled i lipota ili radna krv.Nisam se previše interesira prije kupovine.
Budem vidija pa javim.
I nače kako je kod vas?

Gabro:
Antonio forsira izlozbe i exterier ali to su radni pasi, bar je ovo stene sta je doslo kod prijatelja, nagon mu je dosta izrazen ali, malo smo ga i mi probudili ranije. Ja sam ovo lito kad bi dolazija iz lova na prepelice, ostavlja sve one ranjene i nosija njemu, tako da mu je on to vec postavlja sa 3 miseca, tako da se ovaj rano razestija.
Kod nas jako dobro, evo cistim kabinu i pakiram se, iden doma danas  zagi zagi

grom:
Kad ima divljači proradi on od 6 miseci ako išta valja, kad su ono navalile bene napucao sam se ispred bretona od 8 miseci ko nikad u životu. Treći dan na njima ko stari pas, i bolje.

bat:
Super i sretan put i ja povratak još malo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju