Lovna kinologija > Lovne pasmine
POSAVski gonic-zaboravljeno blago
vuk sa motajice:
--- Citat: Fruky - 05. 07. 2010. 12:52:22 --- Cijeli lovački staž lovim sa psima i to samo divlje svinje i u tome mome stažu vido sam na žalost samo dva lovna psa, naj više ih je bilo da gazda ide kroz šikaru a njihova inteligencija prosjekom.
--- Kraj citata ---
Kolega Fruky d4 ;) apsolutno se slazem sa tobom,malo je dobrih pasa,na mojoj opstini u zadnih 20 godina je najjaci svinjar ubijen prije 2 godine,a sve ovo ostalo je tanko za svinje,ili gone srne dugo,ili slabo oblajavaju,ili kratko gone svinje,i sam lovim svinje sa psima vec 7 godina ali do sada jos nisam dosao do psa koji bi me zadovoljio u ovom lovu,mozda nadjem nekada dobrog svinjara a mozda i nikada,brakovi nisu losi ali po meni i za moj ukus nisu. z14,samo u domace rase gonica vjerujem.
zelenadolina:
Vuče sa Motajice daj mi reci je li kod vas negdje kupljen pas iz Sl.Broda ,neki talijanski gonič ,(SEGUGIO ITALIANO) čuo sam da je jako dobar.
vuk sa motajice:
Pozdrav Zelenadolina,ja sam iz Dervente i ne znam da je neko kupio segugija italijana,cuo bih da je vjerovatno jos ako je dobar pas.
zelenadolina:
Oprosti greška,pas je na drugom terenu.
zelenadolina:
2 mj. star
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju