Lovna kinologija > Lovne pasmine

POSAVski gonic-zaboravljeno blago

<< < (17/61) > >>

kerber:
Pokal za najmlađeg plasiranog psa osvojio je gospodin drugi s desna na slici Jurković ili tako nešto nisam siguran takođe ću provjeriti pa ću ispraviti naknadno takođe je učestvovao s dva psa mislim da je nagrađeni pas imao 11 mjeseci ako se nevaram................

kerber:
Pokal za najetičnijeg vodiča je takođe osvojio gospodin kome neznam ime ali je svojim držanjem ponašanjem u gateru predstavljanjem sudcima sebe i psa te ukupnim rukovanjem i kretanjem sa psom ostavio najljepši dojam te definitivno zaslužuje da njegovo ime saznam i naknadno ga još jednom spomenem.

kerber:
Drugo mjesto u ukupnom poretku je osvojio pas Safet vlasnika gospodina Mladena Topalovića prvi s ljeva inače pas koji je prošle godine osvojio pokal za najmlađeg plasiranog psa znači takođe mladi pas koji ima tek dve sezone lova za sobom.

kerber:
Treće mjesto je ako se nevaram osvojio pas jednog gospodina iz Okučana zvanog Maljutka neznam ime vodiča jer ima zvučan nadimak i svi ga zovu po nadimku e sad više nisam siguran za ova dva zadnja možda sam ih i zamjenio provjerit ću pa ću ispravke i dopune napisati kasnije to bi u grubim crtama bilo to ako sam što pogrešno napisao ili koga slučajno zaboravio spomenuti nastojat ću kasnije ispraviti i dopuniti a istima se unaprjed ispričavam ..................

kerber:
Fotografije sa prve specijalke posavaca prije tri godine gater Stari Slatinik zajednička slika i prvoplasirani psi s vodičima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju