Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
vladolovac83:
ljep je i tvoj"garo" pepi18ka ,jel položio ipo,odakle si,gdje loviš?pozdrav!
Pepi18KA:
iz okolice karlovca sam,tamo i lovim,na ipo ga još nisam vodio,taman je imao 9 mjeseci kad je bio kod mene ipo ali nisam bio doma(inozemstvo) pa nije pristupio ispitu...u dogovoru sa predsjednikom kinološkog društva dovest ću ga na polaganje koje će bit u 10 mj ove godine(jer će bit tada prestar za polaganje ipo-a)
nisam imao sreće da se svinja odstrijeli točno pred njim,par puta je došao do svinje ali nekoliko trenutaka nakon što je odstrijeljena.
LZ-9:
Vladolovac83 lepe slike . Teren mi je nešto poznat , jeli to prema Širokoj šumi , Principovcu ili Pojdošu ? Od koje linije je terijer na slici i ovi brakovi što se vide .
Pozdrav
radi nepredstavljanja baniran na 10 dana
vladolovac83:
U adjanskom cerju,odakle si ti,kad si bio kod nas u lovu?
kerber:
ne postoji gornja starosna granica za polaganje IPOa jedino po zakonu pas stariji od 18 mjeseci nemože ići u lov bez uvjerenja o IPOu ili radnom ispitu ali nije svud tako prestrogo u većini slučajeva se tolerira koji mjesec gore-dole a i većina udruga pravi još jedan IPO u jesen prije početka lovne sezone. Isto tako ako te neko baš davi možeš polagati IPO u bilo kojoj drugoj udruzi ako tvoja udruga ne organizira samo trebaš biti član HKSa .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju