Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
Ivana26:
Mauro, dobro došao! d4
Prve kopove u Hrvatskoj počeo je uzgajati moj otac. Danas imamo uzgajivačnicu s više od 25 godina iskustva u odgoju te lovu sa slovačkim kopovima! Sve dodatne informacije na 098/188 18 74.
p.s. Vladolovac, nadam se da je tvoj pas dobro! Želim mu brz oporavak! ;)
Lijep pozdrav svima i DOBRA KOB svima koji ovaj vikend idu u lov! d6
Ivana26:
MOLI SE POŠTENI PRONALAZNIK DA GA VRATI DOK MU JE VRIJEME!
Reno (7.mjeseci), na lijevom uhu tetoviran broj rodovnika 11 145, čipiran. Danas nestao u lovu sa opravdanom sumnjom da je završio u nečijem prtljažniko jer se vratio iz lova i viđen je kod vatre koju minutu prije nego je nestao! Budite uvjereni da ćemo preokrenuti nebo i zemlju za njega!! >:(
Ako itko ima ikakve informacije ljubazno ga molim da se javi na broj mobitela 098 188 18 74!! Hvala na razumijevanju!
Ivana26:
SRETNO NAĐEN!! Hvala!!
mauro:
..hvala Ivana...javim se uskoro da malo popričamo...kod mene dosta radno...zauzeto...ali javit ću se svako toliko...i iznijet i razmijenit neka razmišljanja o kopovima i lovu....možete i Vi mene priupitat bilo što...
vladolovac83:
pozdrav ljudi !ako ima tko zainteresiran prodao bih jedno muško štene od svoja dva-7mj stari!!bili već u par lovova-i u čoporu lajali na svinje,--individualno samo u gateru!radi toga što sam našao da kupim kujicu druge linije pa da malo promjenim krv!pozdrav!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju