Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
joza991:
8.1. ovdje kod mene u lovistu,zadnji put sam ga vidio kad sam ga pustio, cuo sam ih gdje drze(jer je i ovaj mlađi bio s njim)nakon toga slijedi gonja.....pucnjava....svi mi se vrate osim njega,tako da mislim da ga je netko ubio,a nece da mi priznaju!!! (ipak su to "velike lovcine"da bi se njima tak nest moglo dogodit,pa šute)
Joža:
kolega Joza iz vlastitog iskustv pisem, trebao si odmah ici vidjeti na mjesto gdje smatras da je pas ubijen, ili idi sad vidi dali su negdje ostali ostaci psa, ali vrlo vjerojatno da je pas odgonio svinje i da ga je netko ukrao.
joza991:
ee moj joža,,presli smo svaki centimetar sikare,al nigdje ga nema!!!!! uz tu sikaru ima kanal orljavac dosta dubok,tak da mislim daje zavrsio u njem!!!!!! a sta god da se dogodilo Arona vise nema da mi nalazi svinje!!!!
lucky:
Do sada sam imao posavce, trobojce, braka, istrijanera, a sad već duže vremena razmišljam o nabavci kopova, pratim oglase, forume..... ali za sada ništa... ako netko ima ili zna komu se obratiti, bio bi mu zahvalan da mi se javi na PM
velimir:
Vrati se par postova unazad, Ivana prodaje štene uf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju