Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
šokac:
Što se tiče kopova , imamo i i
mi ponešto , samo jbg. držimo iskčljučivo za sebe i ekipu koja lovi .
Prodaja nas na zanima previše i samim tim se ne reklamiramo previše .
Ova kuja ide ovih dana "Tamo daleko" d1 ... i sve što donese ostaće između nas par ...
Svima ostalima kojima tema služi za reklamiranje , želim uspješnu prodaju i svako dobro ! d1 zagi
vladolovac83:
ma negriješiš šokac- bar ti imaš oštro oko kad si jedini vidio i lim na mušici,jeste za sad mu je jedino rep ispravan,al da mi je još i njega prodat ,taman sam zaradio za vikendicu na moru(jedno 60-tak m 3)
,mogu to i posvijedočit koji su kupuli od mene-odro sam im kožu s leđa,šteta što se nebavite prodajom,tu para leži-lega!
kuja ti nije loša samo joj je rep grbav i visoko usađen!al popravit če to pravi slovaci kad se vrati!
pozdrav ako smijem iskreno reć!!
sus scrofa:
--- Citat: vladolovac83 - 03. 02. 2014. 20:20:16 ---ma negriješiš šokac- bar ti imaš oštro oko kad si jedini vidio i lim na mušici,jeste za sad mu je jedino rep ispravan,al da mi je još i njega prodat ,taman sam zaradio za vikendicu na moru(jedno 60-tak m 3)
,mogu to i posvijedočit koji su kupuli od mene-odro sam im kožu s leđa,šteta što se nebavite prodajom,tu para leži-lega!
kuja ti nije loša samo joj je rep grbav i visoko usađen!al popravit če to pravi slovaci kad se vrati!
--- Kraj citata ---
Prvo si mi odro dlaku pa onda kožu hao hao
šokac:
--- Citat: vladolovac83 - 03. 02. 2014. 20:20:16 ---ma negriješiš šokac- bar ti imaš oštro oko kad si jedini vidio i lim na mušici,jeste za sad mu je jedino rep ispravan,al da mi je još i njega prodat ,taman sam zaradio za vikendicu na moru(jedno 60-tak m 3)
--- Kraj citata ---
happi happi a jesi opasan , odma sikćeš .
Malo se šalim a ti bi se odmah tuko .
Znam ja da si ti dobar lovac , kinolog i pogonič , samo
sve što napiše na forumu previše osobno shvaćaš , odavno sam ti to rekao .
Da nekvarimo više temu ... svako dobro u daljnjem uzgoju i lovu . d1
vladolovac83:
He.he vazi i tebi svako dobro.premda se nevolis hvalit,ali ako "tamo daleko"sve dobro prodje ,nadam se da ces nas ipak pocastiti sa par fotki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju