Lovna kinologija > Lovne pasmine
Slovački kopov
lucky:
Pozdrav kolege. Evo da se i ja malo vratim na forum a i da temu oživimo. Od prošlog ljeta sam u potrazi za štenetom ili mladim psom za DS. U potrazi sam se usmjerio na trobojca i braka jer sam ih već ranije imao te kopova o kojemu sam čuo dosta pozitivnih komentara. Da skratim nabavio sam mladog trobojca i prezadovoljan sam ali kopov mi ne izlazi iz glave. E problem je što je većina ljudi s kojima sam komunicirao oko nabavke kopova odmah u startu rekla da su sve to štenad iz nekakvih kombinacija sa alpincem, crnim brakom ili ko će ga već znati s čime.
Pitanje je kod koga se može u Hrvatskoj ili BiH nabaviti čistokrvni kopov naravno u obzir dolazi i štene. Znam da vas uzgajivača ima na forumu ali postovi su malo ostarili pa neznam kome se obratiti. Pozdrav.
leon:
Ma pusti kopova, dobro su ti ljudi rekli. Kod nas ima puno nemih kopova, neda glas ni kad vidi divljač, kamoli na tragu. Imamo mi svi dosta naših odličnih goniča.
lucky:
Ma sve to znam imam ja posavku i trobojca ali mi nešto kopov zapeo ....
Luka 94.:
Pozdrav,kolega iz drustva ima jako lijepe i radne kopove..ima na fb profilu slike.. zagi
https://www.facebook.com/tomislav.pamuklic
lucky:
Pogledao sam, izgleda još koji sat putovanja pa sam u Slovačkoj. Šalim se, ja sam baš sa juga, pa mi dođe s kraja na kraj države. Jesu li kod njega čistokrvni i kojih uzrasta ima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju