Lovna kinologija > Lovne pasmine

Slovački kopov

<< < (10/78) > >>

SPYDER:
Lovim  LD Jelen Otok (kod Vinkovaca) pretežito, a idem i okolo po lovačkim društvima kao gost i nekad.
Medo ljepota se gleda kod žena a kod pasa se traži rad d4. Meni isto nije bitno kakvog je izgleda pas.
Ima kod nas jedan bosanski barak pas je fenomenalan. Moje mišljenje je da je svaki pas dobar samo treba voditi sa starijim iskusnim psima dok je mlad onda je kasnije lako (naravno u lovišta gdje ima svinja). U nedjelju će i mali kopov u lov pa možda bude kakva dobra slika pa ju stavim u gateru je trčao ko lud i lajao za veprom uz braka.
Memicu sutra ti se javim.

medo:
ja sam vodio mlade pse sa starijima i dogadjalo mi se da mladi postane premekan ili da stekce za ostalim psima bez veze.Najradije sam ih vodio sa 9-12mj. na svjezi trag od zeca ili lisice.Ako bi tad poceo goniti bio je dobar kasnije i za DS.

podravec:
Medo vidio sam to kad mladi samo štekču za starijim psima i to kod posavaca. Al dobro je uvijek imati starijeg psa koji hoče svinje, onda je puno lakše naučiti mlade. A što se tiče Nikolinih istaraca, samo da ti kažem da je onaj pas Bobo (pravo ime As) sad kod mene.Prvi lov i odmah ga je krmača rasporila, al nije ništa strašno. Drugi lov, prvi pogon nije htio otiči friškim tragom za svinjom, samo je digao nogu kud je svinja prošla i popišao se. Več drugi pogon taj isti lov prošla svinja na 2 metra pred njim, e da ste onda vidjeli starta za njom. I do sad je bio u 4 lova i u svakom je tjerao svinje, tjerao je i srne, al to je mladi pas. Bit će dobar mali! Što znači da Nikola ima dobru liniju pasa! Svaka čast Nikola i hvala!

medo:

--- Citat: podravec - 14. 12. 2007. 23:09:05 ---Medo vidio sam to kad mladi samo štekču za starijim psima i to kod posavaca. Al dobro je uvijek imati starijeg psa koji hoče svinje, onda je puno lakše naučiti mlade. A što se tiče Nikolinih istaraca, samo da ti kažem da je onaj pas Bobo (pravo ime As) sad kod mene.Prvi lov i odmah ga je krmača rasporila, al nije ništa strašno. Drugi lov, prvi pogon nije htio otiči friškim tragom za svinjom, samo je digao nogu kud je svinja prošla i popišao se. Več drugi pogon taj isti lov prošla svinja na 2 metra pred njim, e da ste onda vidjeli starta za njom. I do sad je bio u 4 lova i u svakom je tjerao svinje, tjerao je i srne, al to je mladi pas. Bit će dobar mali! Što znači da Nikola ima dobru liniju pasa! Svaka čast Nikola i hvala!

--- Kraj citata ---
Super d4
Ja sam mislio na ovoga sto ga ima kod sebe.Radi odlicno i vepra nekako najvise voli ;D ;D ;D
Dobar ti je Bobo i bit ce jos i bolji,mlad je

SPYDER:
Evo slike od danas mali se dobro pokazao nisam nosio aparat u pogon ali evo slika ispred doma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju