Lovna kinologija > Lovne pasmine
SRPSKI TROBOJNI GONIč
Max011:
Dobro došao Deni! Inače kolega iz Bugarske je aktivan učesnik sajta www.nalov.com koji ima zanimljivih tema! ;D ;D 8)
koko223:
Jos jedan pozdrav iz Bugarske,tacnije iz Plovdiva!Evo i jos jednog primerka Srpskog trobojnog gonica.To je Zvezda,na 4 meseci!Pozdrav svim forumasima!
koko223:
Evo jos jedne slike od moje Zvezde.Malo se je postidela na toj slici......
Nikola Vojinovic:
Kolega iz bugarske, dobro dosao i mogu da pohvalim poznavanje jezika i pravopisa! Takodje i rasu koju cuvas! U pogranicnim delovima kod nas su se dobro pokazali(mislim na svinju) kerovi koje vi nazivate "blgarsko gonce"(ako ne gresimč imaju ih nekoliko drugara, iskreno malo lice na nase kerove ali zato su na terenu dobri, znam za tri kera sa kojima drugari love, kazu da su super i u radu ne zaostaju za nasim "svinjarima", takodje mislim da su dobijeni kao i kerovi koje ja cuvam ukrstanjem vise lovnih rasa, jer sam vidjao razne varijacije u boji(braon, zute, pegave...) i stasu(visini)... jedino zajednicko im je kraci rep. Molim te da me ispravis ako gresimč
stankosi:
--- Citat: Nikola Vojinovic - 15. 11. 2007. 22:26:50 ---Kolega iz bugarske, dobro dosao i mogu da pohvalim poznavanje jezika i pravopisa! Takodje i rasu koju cuvas! U pogranicnim delovima kod nas su se dobro pokazali(mislim na svinju) kerovi koje vi nazivate "blgarsko gonce"(ako ne gresimč imaju ih nekoliko drugara, iskreno malo lice na nase kerove ali zato su na terenu dobri, znam za tri kera sa kojima drugari love, kazu da su super i u radu ne zaostaju za nasim "svinjarima", takodje mislim da su dobijeni kao i kerovi koje ja cuvam ukrstanjem vise lovnih rasa, jer sam vidjao razne varijacije u boji(braon, zute, pegave...) i stasu(visini)... jedino zajednicko im je kraci rep. Molim te da me ispravis ako gresimč
--- Kraj citata ---
Nikola,Bugarsko Ludogorsko gonce je potpuno iste boje kao i Crnogorski Planinski gonic ili Slovacki kopov.To sto si video u raznim bojama su njihovi melezi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju