Lovna kinologija > Lovne pasmine

Svedski kratkonogi gonic-drever

<< < (2/5) > >>

Štef:

--- Citat: Nosler - 21. 09. 2010. 20:06:16 ---
--- Citat: hrvoje - 21. 09. 2010. 20:03:02 ---Ima ih u Finskoj. Nosler šta je s tom slikom Drevera? Oćeš je objavit?

--- Kraj citata ---
Otisao mi susjed par dana negdje...cim se vrati! sor zagi

--- Kraj citata ---

Pa jel susjeda doma?  hao hao

Harry P.:

--- Citat: Štef - 21. 09. 2010. 21:33:19 --- Pa jel susjeda doma?  hao hao

--- Kraj citata ---

Šteeeef, pa kako možeš imati takve primisli, oni tamo u Finskoj su fini ljudi oni nerade takve piz..rije  fre

Nosler:
Evo jedna curica od 14 nedelja...kolega je drzi u svom uredu. d4 Da se decki ne bune dok ne stignu obecane slike...
PS.Slikano prije 5min..

SEJFO:

pozzzzzzzzzz!!! zagi

Ako je to gonic i ja sam ČKALJA pa đe to moze biti gonic,,,,nasi ga gonici mogu abortirati,,,bem ti Finsku i njihove gonice,,,,odvedi naseg bilo kojeg gonica ima da ih razvali,,,!!!

Dok god ne budemo znali cijeniti SVOJE necemo imati uspjeha u kinologiji!!! z10

Nasi (ex yu) gonici su najbolji na svijetu,,,,,,svi ovo drugi su pi.kini dimovi!!!!

nosler dobices baraka,,, od mene za 2 polovne finkinje  (mislim zene)   ne moraju biti ...plavuse ;D ;D ;D!!!

Štef:

--- Citat: SEJFO - 23. 09. 2010. 01:09:19 ---
pozzzzzzzzzz!!! zagi

Ako je to gonic i ja sam ČKALJA pa đe to moze biti gonic,,,,nasi ga gonici mogu abortirati,,,bem ti Finsku i njihove gonice,,,,odvedi naseg bilo kojeg gonica ima da ih razvali,,,!!!

Dok god ne budemo znali cijeniti SVOJE necemo imati uspjeha u kinologiji!!! z10

Nasi (ex yu) gonici su najbolji na svijetu,,,,,,svi ovo drugi su pi.kini dimovi!!!!

nosler dobices baraka,,, od mene za 2 polovne finkinje  (mislim zene)   ne moraju biti ...plavuse ;D ;D ;D!!!

--- Kraj citata ---

d4 d4 d4 Sejfo jel hoćeš da ti ih pošalje u paketu zajedno ili da svaki tjedan pošalje jednu po jednu!  happi pesi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju