Streljaštvo > Lovno streljaštvo razno

HLS izdao novi Pravilnik o lovnom streljaštvu

(1/3) > >>

Lovac:
Hrvatski lovački savez na svojim web stranicama donio je novu finalnu verziju Pravilnika o lovnom streljaštvu HLS. Pravilnik je već duže vremena najavljivan i i prezentiran na raznim instancama lovačkim društvima i lovcima. Sam Pravilnik  je veoma opsežan i dolazi na 44 stranice teksta uz koji su priložene i skice strelišta.

Dosadašnji Pravilnik stavljen je van snage, a novi je radikalno izmijenjen i donosi mnoštvo novosti, disciplina i pravila.

Uvode se nove discipline - lovački parkur, gađanje risanicom u pokretnu metu i nepokretnu metu...

Molim za komentare   d6

evaeva:
Najprije ga moramo pročitati a toga ima podosta.....................onda ćemo komentirati.

evaeva:
Obzirom da i mi imamo strelište za glinene golubove ovaj novi Pravilnik i nas se itekako tiče. Već vidim iz pročitanoga da ćemo morati prilagođavati dužinu od pucališta do rova na 11 metara kako je propisano. Jedino će ovi pucači teže d7 goluba u letu jer sada puška mora biti ispod ruke i tek kada se golub digne d7 .............a gdje je on već tada fre.
U svakom slučaju porast će prodaja trapa.

.50AE:
Brzinski bacio pogled i već na 3. strani nešto me ubolo u oko....  Što bi to bilo "zatvarač spremnika"????
Molim znalce da na priloženoj slici označe ili navedu brojčanu oznaku dijela koji bi odgovarao nazivu "zatvarač spremnika".

Nakon uvođenja ovog novog i očito neadekvatnog nazivlja za pojedine dijelove oružja logično je smatrati upitnim kompetenciju autora kao i postaviti pitanje koliki (nezasluženi) honorar su primili za to nedjelo?

evaeva:
Možda su mislili na ovo pod brojem 63.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju