Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

Automatske hranilice koje ste sami napravili.

<< < (37/56) > >>

GOGO LOVAC:

--- Citat: dziva222 - 07. 11. 2014. 21:14:34 ---Zna li netko kako nariktati ovu hranilicu da baca ujutro i navečer??
http://www.ritosa-trgovine.hr/oprema/elektronika-i-ostalo?product_id=565

--- Kraj citata ---
Imao sam takvu hranilicu,barem je tako izgledala iz vana,a vidim da u takvom kučištu ima samo jedan model.
Ona ti radi na senzor svijetla,dakle kad svane ona baci hranu i možeš podesiti ponovno bacanje na tajmer,što znači da bi trebao pratiti u koliko sati je bacila hranu i onda podesiš tajmer da baci ponovno na večer.

Dadx:
Pozdrav ekipa!
Imam pitanjce umjesto kolege...
Dalkle ima automatsku hranilicu na 6V, mislim da je moultre, posto mu se baterija spraznilA, isel je to raskopavat i skuzil da je baterija zalemljena, onda je to isel nekaj odlotavat i usput odlemil neke capice od displeja i sad je sve otislo k vragu, mene ineresra dal postoji kakva zamjena tog sklopa ili nekaj  ...?
Isto tako dal bi mogel uglazbit ona dva timera (jedan koji pali, drugi koji radi delay) u to kuciste

deeejan:
I evo je, smontirana...
odmah da kazem, smontirana je na privatnom zemljistu, vlasnik nema nista protiv montaze na zivom drvetu,ta bila je jednostavnije opcija, cvrsca, dugotrajnija i mozda ju je teze slomit, prevrnut, odnijet, razbit, ukrast...od strane zavidnika, dispeta, zlobe il ciste dosade i gluposti

drazenx:
Sad kad ovo vidim mislim si koja sam ja budala,teglio željezni stup uz brdo pa rupa pa cement  uf Dejane  zagi

deeejan:
Ako se ne varam, imas medvjeda u lovistu, kolega?
ovakvu montazu bi medvjed brzo streso hao zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju